Што со спомените?

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Не чувам ништо. Не дека нејќам, али така, сум ги зафрлила некаде на времето, бидејќи не ми биле битни. Сега и да сакам џабе е. :wink:

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
Подароци чувам
али слики враќам

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ретко...мислам ги чувам али забутани се негде...:coffee:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Да ги чувам...Добро сеа зависи од кој како...Ако навистина несакам да се сеќавам на некој тогаш неговите ќе ги фрлам ....

E

`EsCaPe`

Гостин
Чувам од првиот дечко, ама под кревет се запикани негде...

Други поклони неам.. :toe:

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Зошто да чувам????ако ги чувам уште и ги гледам секој ден пред мене,ненамерно и ке мислам на него!а,ако сакам да мислам тоа е ок,ама ако не сакам да се потсекам на него и ме повредил и никогаш не сакам да бидам со него и сакам да го избришам од секавањето,зошто да ги шувам работите што ме потсекаат на едно ѓубре во мојот живот??

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Ги чувам, фала богу.
Е не, ќе хистеризирам како некоја си Рамона Чавела по тие сериите и ќе фрлам, ќе палам и слично. Кога раскинувам, раскинувам пријателски и не ми се случило (а и не верувам дека ќе ми се случи) така да замразам некој бивш за ги “отстранам“ неговите “остатоци“.

Не сакам така брзо да менувам ставови за луѓето, не ми е природно... Подобро воопшто да не дојдеме до фазата на давање подароци, (брзо да се “баталиме“ ако не си одговараме) отколку да си подаруваме па да фрламе.

С

Сатори

Гостин
Ахам.
Чувам подароци, не дека не, ама само затоа што ми ја прават собата поубава, сентименталноста не ми е јака страна.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Имам само едно ланче од Металика е,и нема шанса тоа да го фрлам,јес да не го поднесувам бившиот,ама ланчето на :bip: што ќе го фрлам.
И глупо е фрлање на подароци,спомени,па треба нешто да ме потсеќа каква будала сум била,или како ми било убаво порано и сл.

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
јас не ги фрлам никогаш туку кога доаѓат деца кај мене ми ги земат,јеби га не можам да се карам со деца:wink:

S

<SheDevil>

Гостин
Sto e korisno ostanuva vo upotreba.. sto ne e, majka mi veke mu nasla mesto u kanta za dzubre :bravo:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ма чувам се и некогаш кога ќе ги видам или ми се гади или ми се смее некогаш и плачам зависно што е и како е. Не ги кријам сите ги знаат, зашто би? Тоа се убаво спомени што секој има такви и зашто би ги фрлила? Па добро лоша разделба нешто ама ако си бил/а со таа особа сигурно има нешто убаво во сето тоа, епа на тоа се и потсеќам.:helou:

Член од
4 јануари 2008
Мислења
13
Поени од реакции
2
Da gi cuvam, site nesta sto mi bile podareni...no najmnogu mi e krivo deka od licnosta koja ja ljubev nemam nisto, nitu toj ima od mene za podarok, nesto materijalno. Se ostana na ubavi(nekoi i losi) spomeni, koi se zapamtile...ili vise mozebi se zaboravile.

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Спомените се грда работа, кога тогаш се враќаме на истите работи ако знаеме дека пак ќе бидеме повредени и ќе ги заебеме новите, убави планови.

Забегав од темава ама мораше да пишам...:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom