Што со последната капка....а да не е во гаќи

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Cool@ Ти си ептен мрдната фаца!:D Сега уште да најдеш упатство за бришење гз (пардон задник) со што помалку хартија и поголема ефикасност да не остава траги мислам дека треба министер за економија да те прогласиме:pos:

Cool@ Ти си ептен мрдната фаца!:D Сега уште да најдеш упатство за бришење гз (пардон задник) со што помалку хартија и поголема ефикасност да не остава траги мислам дека треба министер за економија да те прогласиме:pos:

aaaaa ова е веќе навреда :mad:не гледам причина за вакво нешто

плус темава е во хумор, а тоа какви материјали ќе наоѓам и кави теми ќе отварам- не е ни најмалку твоја работа

министерските фотељи радо ти ги препуштам тебе

Баш дека е хумор не треба да се навредуваш лошо си ме сватил;)Како и да е немав намера ни најмалку да те навредам само ме насмеа и затоа така те потенцирав.:confused:

Аха, значи хумор било ова,сега разбрав од вас,не видов при отварањето.
А јас пак си ги кажав вистиснските маки јавно, е нема повеќе да капне, е нема,
ќе му ставам Ќече после мочање,море и Кацига ако треба,важно да ми се суви гаѓите.

Вие момци имате премногу слободно време...

And remember kids: Ако го тресете повеќе од 3пати, значи си играте со него.

си го најдов конечно лекот,јас не се сомневав во тоа ама ај да си проверам утрово,
после мочање го пружам телескопот до карши кај мојата комшика таа да го забрише,онака нежно по женска линија. И види таман достасува до таму „каршија“ бидеиќи и овие нови згради сега ги прават на растојание колку еден стар кур.
Само се ме јаде јанза па некој друг комшија да не ми ја открие идејава па и тој да го пушти тоа неговиот наваму накај мене,поготово што јас почесто и не сум дома.

го пореметивте и Anco, крај сте готово :ROFLMAO:
Anco камо и мојот стар да беше ко тебе ахаххахаах

си го најдов конечно лекот,јас не се сомневав во тоа ама ај да си проверам утрово,
после мочање го пружам телескопот до карши кај мојата комшика таа да го забрише,онака нежно по женска линија. И види таман достасува до таму „каршија“ бидеиќи и овие нови згради сега ги прават на растојание колку еден стар кур.
Само се ме јаде јанза па некој друг комшија да не ми ја открие идејава па и тој да го пушти тоа неговиот наваму накај мене,поготово што јас почесто и не сум дома.

:pos::pos::pos::pos: што нема да измислат:pos:

077f04465dbb.jpg

Затоа го цедам и си го бришам со палома после мочањ*.

mala pauza.... pa ponekogas e i dobra.... da odmorime malku
A SEGA KOJ KE NI POSTAVUVA VAKVI TEMI... aj ke pocekame do Veligden...
-------------
nego poradi edna maka vakva od temava si bev na lekar specijalist urolog denovive... i toa lekarot veli
- ti stanue-s noke...
-jas mislam me prasuva dali mi ripa noke,(ne slusam dobro,a go nemav staveno aparatceto)
- stanuva...more se stanat stoj,mu velam malku da fatam i humor.
- a ima li mlaz, ili prokapuva mi veli lekarot
- ne, na kraj go tresam,a nesto ostanuva i vo gaki.
-potoa me praka vo labaratorija da dadam krf za analiza nekoja.
- odam so rezultatot utredenta,toj vrti glava i mi dava soveti.Potocno zabrana.
Sega eve e vtor den sum bez seks, mi zabrani sedum dena seks,pa potoa da dadam povtorno krf za analiza.
Sum jadel banovi i od Kajgana po sedum dena i sum izdrzal,ama ova bre tesko da se izdrzi,ostaj drugo i zenava go procita rezultatot od urologot toa za sedumdnevna zabrana,pa sega mora care da baram na druga strana,ama aj uste pet dena sto pobrzo da minat.
--
p o z d r a v

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom