Што научивте од последната врска во која бевте?

• Креатор на темата Креатор на темата кики
  • Време на започнување Време на започнување
se sto ti preci kaj nekoja zenska, bez razlika kolku e porazlicna od drugite, pak ke ti preci i kaj drugata... zatoa ne raskinuvaj za gluposti oti posle ke si go cesas g*ot

ваљда нешо слично ко дечково...
Што научив од последната врска?
Ништо што не сум го знаел претходно,дека колку си подобар со цура,појше ке те заебе(без навреда).Што незначи дека сите девојки се такви,ама поголемиот дел се,а тие асалните се или зафатени или нејкат да се замараат! :kesa:

Научив да ставам крај без да патетизирам... И без да му оставам простор за патетизирање на него.

Научив да мразам.

Не постои љубов :nesum:

Не верувај никому. Никогаш.
И немој да сакаш повеќе од што би можел да преболиш. Бидејќи не мора да значи дека личноста што ја почитуваш и сакаш го чуствува истото за тебе.

Размисли добро пред да се одлучиш да бидеш со некого. Вистинската љубов вреди да се чека. :back:

Што научив од последната врска?
Ништо што не сум го знаел претходно,дека колку си подобар со цура,појше ке те заебе(без навреда).Што незначи дека сите девојки се такви,ама поголемиот дел се,а тие асалните се или зафатени или нејкат да се замараат! :kesa:
Totalno se soglasuem so tebe.I plus deka ne se kako so izgleda i deka so povece se pravi mirna tolku poloso

НЕ ТРЕБА ДА СИ ПРЕТЕРАНО ДОБАР СО ЖЕНИТЕ. Не се обидувај со се да им угодиш, бидејќи и тие самите не го сакаат тоа.

Научив да не влетувам избрзано во врска, посебно не со тип чиј идол е мајка му и А1 телевизија. И научив никогаш да не сожалувам машко кое откако ќе ја посе*е се покајува и моли да се вратиш. Првпат во животот му се вратив на некого и за памет веќе никогаш да не ја правам истата грешка од сожалување. (Ме погоди во слабата точка, дедо му почина, а мене смртта на мојот дедо ми беше трауматично искуство. Имав разбирање за него кое на нос ми излезе после).

Научив дека се што лета не се јаде:toe:

NAuciv mnogu raboti. Edna od niv e da ne sedam so skrsteni race tuku da zagrebam po povrsinata za da dobijam sjaj na toa nesto sto sakam da sjae.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom