Што научивте од последната врска во која бевте?

Член од
16 февруари 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
se sto ti preci kaj nekoja zenska, bez razlika kolku e porazlicna od drugite, pak ke ti preci i kaj drugata... zatoa ne raskinuvaj za gluposti oti posle ke si go cesas g*ot

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
ваљда нешо слично ко дечково...
Што научив од последната врска?
Ништо што не сум го знаел претходно,дека колку си подобар со цура,појше ке те заебе(без навреда).Што незначи дека сите девојки се такви,ама поголемиот дел се,а тие асалните се или зафатени или нејкат да се замараат! :kesa:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Научив да ставам крај без да патетизирам... И без да му оставам простор за патетизирање на него.

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Научив да мразам.

TraLaLaLa

Eternal Pessimist
Член од
26 јануари 2008
Мислења
182
Поени од реакции
7
Не постои љубов :nesum:

P

Princ

Гостин
Не верувај никому. Никогаш.
И немој да сакаш повеќе од што би можел да преболиш. Бидејќи не мора да значи дека личноста што ја почитуваш и сакаш го чуствува истото за тебе.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
Размисли добро пред да се одлучиш да бидеш со некого. Вистинската љубов вреди да се чека. :back:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Што научив од последната врска?
Ништо што не сум го знаел претходно,дека колку си подобар со цура,појше ке те заебе(без навреда).Што незначи дека сите девојки се такви,ама поголемиот дел се,а тие асалните се или зафатени или нејкат да се замараат! :kesa:
Totalno se soglasuem so tebe.I plus deka ne se kako so izgleda i deka so povece se pravi mirna tolku poloso

Член од
18 јули 2008
Мислења
192
Поени од реакции
10
НЕ ТРЕБА ДА СИ ПРЕТЕРАНО ДОБАР СО ЖЕНИТЕ. Не се обидувај со се да им угодиш, бидејќи и тие самите не го сакаат тоа.

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Научив да не влетувам избрзано во врска, посебно не со тип чиј идол е мајка му и А1 телевизија. И научив никогаш да не сожалувам машко кое откако ќе ја посе*е се покајува и моли да се вратиш. Првпат во животот му се вратив на некого и за памет веќе никогаш да не ја правам истата грешка од сожалување. (Ме погоди во слабата точка, дедо му почина, а мене смртта на мојот дедо ми беше трауматично искуство. Имав разбирање за него кое на нос ми излезе после).

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Научив дека се што лета не се јаде:toe:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.718
Поени од реакции
13.433
NAuciv mnogu raboti. Edna od niv e da ne sedam so skrsteni race tuku da zagrebam po povrsinata za da dobijam sjaj na toa nesto sto sakam da sjae.

Kajgana Shop

На врв Bottom