Што научивте од последната врска во која бевте?

• Креатор на темата Креатор на темата кики
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби простувам..но не заборавам.Кога престанувам да сакам...почнувам да мразам. Не сеам таму каде што не никнува…...и никогаш не склопувам раце да молам некој што не заслужува!!!!

П.С. Го позајмив цитатов,зашто ми се најде и ми се погоди за ситуацијава.
ФАЛААА...

дека машкото не треба нон стоп да и оде по г`зо на женското... како шо ми одеше на мене онај и затоа му раскина! ... оди оди... еее па досадно ми стана ем му кажуваше да не прае така он па и уште не е сфанал, ууу лејка бе... НЕ И ОДИТЕ ПО Г`ЗО ЌЕ ТРЧЕ ПО ВАС!

deka treba za se da se bidi ramnodusen i da ne se dozvoluva cuvstvata da te pobedat tuku ti da gi pobedis niv

Не научив ништо. А знам требаше некоја поука да извлечам, ама ху керс ионака никој не видел аир од многу памет. Претходно се доживував ко човек остров, додека бев во врска сфатив дека на некој невидлив начин сум поврзан со континенталниот дел,сега се чувствувам пак ко остров. Ко Ибица.

deka nikogas ne treba da go izgovoris zborot-te sakam,deka nikogas ne treba celosno da mu se posvetis,deka nikogas ne treba da bides celosno iskren i deka nikogas ne treba celosno da mu veruvas i

pred se nikogas da ne zaboravis na sebe,na tvoite zelbi i potrebi,na tvoite sonista i na svojata gordost

Deka za nikoj ne vredi da prajs se za nego .

bukvalno nisto samo nauciv kolku mn ja sakam so taa sto sum vo vrska sega :D:D

deka nejkam veke vrska (barem nekoe vreme).
и ја исто заклучи и декас никој не е совршен и дека не треба да се замижува кога некои работи се случат туку треба да се врати со иста мера

Научив да сакам некој (освен моите) и да се борам за нешто што ми значи... И уште многу други ствари али ова е најбитното :)

Од последната врска научив дека некој луѓе можат многууууууу добро да лажат едноставо да немојш да се изначудиш.Сфатив дека не треба се да простуваме и дека и гордоста е многу важна.Научив дека колку подобро ќе се понашаш со некој луѓе само ќе те газат и на крај ке ти забијат нож у грб:nesum:

Ништо, освен тоа дека не ме бива за серизони врски, барем засега!!!!:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom