Што научивте од последната врска во која бевте?

• Креатор на темата Креатор на темата кики
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм...научив дека ми треба некој што ќе ми обраќа појќе пажња, ете тоа научив.

Никогаш да не се заљубувам во некого ако не сум сигурна дека целосно ме сака...

Охооо,колку лекции научив.
Како прво,да не приоѓам прва,ако сакам нешто да си кажам отворено,не да ќутам и да се нервирам,да излезам на кафе со дотичниот пред да почнам врска,да не летам у облаци,да не бидам до толку голем инает и идиот,и друго ама сега не ми текнува :)

жШо научив.. да не му се допушта толку на машко пошо на глава ке ти се каче , да не му одиш по кејф... ехее многу научив..

Дека морам да се заљубам за да бидам врска и ја завршив врската бидејќи не бев заљубена.
Еве ... се исплатело се што сум научила за врската во која што сега сум.:back:

Научив дека некој грешки се повторуваат ненамерно или намерно незнам

Никогаш да не се заљубувам во некого ако не сум сигурна дека целосно ме сака...

Хмм...научив дека ми треба некој што ќе ми обраќа појќе пажња, ете тоа научив.

+ дека некогаш добро е и на себе да мислам и да гледам и на мене да ми е убаво, а не се што ми пречи да го преќутувам и да ми биде страв да се скарам, зашто мислам дека ќе ми раскине.

И дека ми треба некој што ќе ме сака.

И малце да бидам поопуштена.

Дека некои луѓе не можеш да ги смениш
Дека ништо не е онака како што изгледа
Дека себичноста и тоа како ме боли кај другиот, а сама себе си не ја признавам:kesa:

Многу добра лекција...

Од последната врска научив една многу добра животна лекција.
Никогаш не верувај целосно на жена и не дозволувај целосна слобода. Колку си подобар со неа, толку повеќе ќе ти се качува на глава за на крај да те зае*бе иако тоа никако не си го заслужил!
Се надевам дека друг пат нема да дозволам да ми се случи истото што ме снајде овојпат, т.е. дека сум си ја научил лекцијата:)

Јас од последната врска во која бев научив дека повратна карта прилеп-охрид е 500 денари со такси да идеш.Иначе не знаев жими се..

јас нисто не науцив од мојата врска последна
секогас истите грески ги правам бееееее

научив да се сакам само себе...зашто друг ќе те заебе..али не го практикувам тоа у оваа :) а да и научив дека не треба ама баш ниеднаш да попуштам....ја сум таа што треба да ги држи врвките..а не он..:pipi:

uf..mn raboti :\ svativ deka mora da se ima tolerancija previse,svativ deka kolku i da e "golema" i "vistinska" ljubovta moze da ja snema preku nok,deka treba da ja "cuvame" dodeka ja imame...i deka ne treba da se prepushtame bezrezervno :toe:

Научив да живеам поинаку од претходно и научив дека е многу тешко да се вратиш на старото после прекинот. Научив да делам со некого се што имам и чувствувам, научив да се разбеснувам и да простувам, научив да љубам и да одљубувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom