Што музика се врти кај вас по дома?

Што музика пуштате по дома??

• Метал

Гласови: 81 26,6%
  • Рок

Гласови: 137 44,9%
  • Екс ЈУ

Гласови: 51 16,7%
  • Класика

Гласови: 26 8,5%
  • Рап

Гласови: 61 20,0%
  • Панк

Гласови: 34 11,1%
  • Џез

Гласови: 31 10,2%
  • Блус

Гласови: 27 8,9%
  • Поп

Гласови: 65 21,3%
  • Турбофолк

Гласови: 17 5,6%
  • Реге

Гласови: 31 10,2%
  • Народно

Гласови: 22 7,2%
  • Техно

Гласови: 43 14,1%
  • Транс

Гласови: 50 16,4%
  • Хаус

Гласови: 54 17,7%

• Вкупно гласачи
    305
Рап,рок,турбофолк,балади да не речам се :pos2:

rock i metal , се врти тоа шо пуштам ја , али чат пат мајками и такоми ке откачат некои турбо фолк страшни песни коса да ти се наежи

па зависи од располозение али највеќе иде техно хаус прогресив и сл. зависи од тоа дали вежбам или се опуштам дали размислувам за спортска или го пуштам мозокот на пасење

Rock,eks ju,metal(najmnogu),rege,rap,hip-hop,trance,tehno mozam da recam apsolutno se osven turbofolk i pop:vozbud:

Слушам рап, и дома и во кола и кај што имам прилика. Понекогаш се случува да пуштам и некоја балада зависно од расположението...

Кај мене дома сабајлето татко ми ке пушти радио и што ке се слуша ако не турбо фолк. Така да тоа со сила ме дигне од кревет и одам го гасам радиото влагам во собата и ете ја мајка ми пуштила на DVD-то класика. Е тоа можам да послушам сат два со неа па потоа седнувам на копјутерот и си пуштам некој добар рап или баладичка. Кога се враќа сестра ми дома неможе да трпи рап па мометнално се пушта некој рок, а уште ако дојде братучед ми ќе пушти Здравко Чолиќ и компанија или у кола трансче некое. BTW јас, сестра ми и братучед ми имаме завршено по 7 години музичка школа виолина/клавир/флејта. И после некој ќе каже дека сум нетолерантен према други музички правци и ќе ми расправа ти појма немаш оваа музика ова, онаа музика она :uvo: :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom