па зависи од располозение али највеќе иде техно хаус прогресив и сл. зависи од тоа дали вежбам или се опуштам дали размислувам за спортска или го пуштам мозокот на пасење
Кај мене дома сабајлето татко ми ке пушти радио и што ке се слуша ако не турбо фолк. Така да тоа со сила ме дигне од кревет и одам го гасам радиото влагам во собата и ете ја мајка ми пуштила на DVD-то класика. Е тоа можам да послушам сат два со неа па потоа седнувам на копјутерот и си пуштам некој добар рап или баладичка. Кога се враќа сестра ми дома неможе да трпи рап па мометнално се пушта некој рок, а уште ако дојде братучед ми ќе пушти Здравко Чолиќ и компанија или у кола трансче некое. BTW јас, сестра ми и братучед ми имаме завршено по 7 години музичка школа виолина/клавир/флејта. И после некој ќе каже дека сум нетолерантен према други музички правци и ќе ми расправа ти појма немаш оваа музика ова, онаа музика она :uvo:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.