Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Расположението само ми се расипува на час по филозофија(благодарение на Мерлин Менсон) и на час по бизнис(благодарение на ќебината претворени во одела), а ми го расипува и ненормалната, склеротична, ревматична професорка по француски.
Расположенитео ми се расипува и кога како сега треба на физичко да седам во училница со скапаниот нет што едвај форумов го отвара(се реновира салата и седиме во училница).
Расположението ми го расипуваат Антон Чехов и Михаил Шолохов, со нивните демек `ремек дела` што ти ја запираат работата на мозокот и ти ја уништуваат сивата мозочна материја. Не знам зошто после се прашуваат каде се изгубила желбата на младите за читање, кога заправо сега им ја убиваат!

Но, како и да е заедно со моите соученици пребродуваме низ ова разбрането море полно пирати меѓу кои најкрволочни се Јана и Валентина и благодарение на нив(другарите/ките) не запаѓам во животна криза предизвикана од крволочните пирати!

Глупиов мој мозок што со брзина на светлината може да измисли невистинита приказна и цврсто да ме убеди да поверувам во неа тврдејќи ми дека тоа е вистина поради што ја на самиот крај неоправдано се нервирам :nerv:

Забот шо ме боли ....а и треба да одам на заболекар сега уште малку а душа немам ах:kesa:

Кобачи, копачи, намќори, бескичмењаци и слични луѓе.

да не ми работи компјутеров

веќе ми е расипан а може да ми го расипе некој, нешто што ми оди на нериви, нешто што ме прави несреќна и тажна!

Денот ми се расипува веднаш штом се видам во огледало моето повредено чело :( одма се депресирам :uvo:

Школото пред се може да ми го направи денот за никаде, а тука се и некои провокации од личности кои не ми се баш мили, како и лошото време и ред други работи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom