Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Abe denot moze da mi go rasipe samo edna raspravija.i ne daj boze nekoja nesreka.:uvo::nesum:

па ако со некој имам нешто планирано а не се држи до планот многу се нервирам и цел ден сум нерасположен

лошо време и кога нешто нема да испадне како што сум испланирал.

Исчекувањето
ако чекам цел ден да се случи нешто а не се случува.....цел ден у мислење ќе ми помине .........

хмммммммм па некои луѓе, фолк музика, лајнарии, расправија итн итн

Исчекувањето
ако чекам цел ден да се случи нешто а не се случува.....цел ден у мислење ќе ми помине .........

И мене.Цел ден ќе чекам,и ако не се случи нешто помина дено у пм.:nerv:

Прво да видиме денот како ќе мине-поточно пладне, па ќе видам што може да се расипе. Дајбоже се да помине од она што го очекувам океј, многу нешта зависат од тоа. Кар бо бум видел па бум рекел...бум

The weather... пр. од сабајле глеаш онака убаво сончево, после глеаш 49141 облаци >< hate it -.-

Денот сабота ништо више не може. Чак (извини Чак што те спомнувам) што више имаше добри вести. А денеска-недела...некоја личност...од бајките, обзирност-безобзирност...two face friendly oponent....Зависи од лицето, можи 1 збор (или незбор) да му тежи цела планина...зависи, којзнае денот што носи :toe:

па на пример да сум прва смена у петок и да забораам да го изгасам алармот за у сабота... а откако ќе станам не можам да заспијам :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom