Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Мојот ум , ако изберам да си ги расипам денот така и ќе биде ,се зависи од мене .

мама дефинитивно....климактериум е лоша работа

Кучето што лае под прозорецот..

ништо неможе да ме налути колку мајка ми...често не се гледаме по цел ден и тоа многу ми помага. За се друго сум неутрална...гајле ми е :)

Кавга со другар,девојка со ти значи и дефинитфно најмногу кинење на жица од гитара:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Ако ме разбуди МУВА.. гррррррррррррррр:nerv:

кавга со другар/ка....цел ден прекрасен ми го расипа :toe:

Лошо друштво , Лош помин на ноќта , Лош разговор со другар/друарка , некоја стара бедна меморија ( Некад ме маат Флешови) ......:toe:

Негативни луѓе и негативно расположение околу мене, карање, расправии и се разбира ако сум очекувала тој ден да се случи нешто,ама се што сум планирала пропаднало.

Ете тоа ти е! По цел ден му се прави кеиф на некого. Иди по кеиф на директорот, на шефот, на муштериите, на другарите, на жената, на децата.......само за да бидеш "добар".
ЕПА ПРЕКУ К.. МИ Е ОД ПРАЕЊЕ КЕИФ НА СЕКОГО!!!!!

Зависи дома дал се станати на лева или десна. Ако се 2/3 на лева може да се подрасипе денот. Али затоа тогаш бегам надвор на воздух :wink:
Друго ништо.

Ако не ме остават да се изнаспијам, или брат ми уште од сабајле дојде да ми досаѓа у соба... ми иде да го фрлам од тераса!:kesa:

Некои планови кои што не ми одговараат или луѓе кои што се обидуваат нешто да направат.

Ако ме разбуди МУВА.. гррррррррррррррр:nerv:

исто мува, ако ме разбуди и готово после цел ден ќе спијам како недоспан ќе бидам :nerv::nerv: а сега баш пред некоја вечер во 3 сатот од сабајле ми брчеше од некаде ја барав низ соба ама ништо.

Кога почињам да рзмишљам за иднината :icon_eek:

некоја будала ако ме разбуди кога не треба...поточно во најубавото спиење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom