Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
може да ми го расипе денот некои досадни луѓе со најдосадни прашања на моб и некоја кавга со дечко ми

Некоја кавга, голема расправија

E денот може да ми го расипат повеке работи ко на пример
Манјачишта по улица
Некој кога ке ти се тропне у друштво а човек неможе да го смисли
Кога ми треба нет а нема :tapp:
Кога имам лошо друштво околу мене
Кога некој ми соли памет а не си гледа за сам себе
И врв на се кога некоја од тије ''другарките" ке ме праша НА КОГО СЕ НАСМЕЈА ( е тогаш ми пука филмот)

Обично кога ќе ме разбуди некој...веќе ми го расипал денот! После веќе се е +, распавии, случајна тепачка со сестра ми онака на одминување, замарање по тел од мајка ми за да ме праша како сум....10х на ден...кога ќе планирам да одам некаде и ќе откажат...во 8 сабајле да ми вриштат дечурлана под прозор или да слушам некој да брчи со некои бормашини (така се викаат?) или така...мислам дека тоа е! Доволно е!!:ija:

Кога копиљачишта што им завршила школската година па имаат излаз до 12 почињаат да ми пејат под прозор а ја мртов уморен сакам да спијам .... е тоа ми ги расипува следните 2-3 дена ...... Дебили ...

Инаку мајстори што работат од 7 сабајле .... Кога ке ми снема струја ради што некој си прави базен а дома ми ебат ПЦ/ТВ/Систем и никому ништо .... Кога ме дупи нетот .... Кога ке се искарам за банални работи со моите !

Некој што ќе ме изнервира и ќе ме извади од кожа. :nerv:

Покварени луѓе,неочекувано нешто,кавга со некој близок,дожд,лошо време...:nesvest:

Вчера конкретно денот ми го расипа личност што мисли дека многу се разбира во конкретна област и поради истата цело лето го поминува дома, па дури и кога ќе излезам со истата само за тоа ми зборува. :nerv:

Ме нервира и тоа што летово преку ноќ не можам убаво да заспијам. :nerv:

Колегата од карши...:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom