Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Апсолутно ништо ... освен ако не се десит нешто стварно сериозно на некој близок ...

Другарка ми. Ух, полицемерно и подволично суштество, верувајте нема. :nerv:

Нешто што најмногу може да ми расипе ден е кога конечно ќе се договорам за излегување,цело друштво конечно се договорило и надвор фаќа врне! Еее тогаш сум најнервозната личност на планетава!
Но исто така и караница со некој близок.

Никој и ништо ! Евентуално пораз на серва , но тоа ретко се случува.

Ако ми кажат дека Титаник не потонал. Дека бил подморница.

Нешто што најмногу може да ми расипе ден е кога конечно ќе се договорам за излегување,цело друштво конечно се договорило и надвор фаќа врне! Еее тогаш сум најнервозната личност на планетава!
Но исто така и караница со некој близок.
Дождот мојт да ти го расипит денот ? Па ако за то се нервираш шо прајме за другото ... :toe:

U posledno vreme nisto .. se osekam epten mirno i nedopirlivo od nadvoresni vlijanija .. Mozda sam sebe da si vlijaam loso ..

--- надополнето ---

Другарка ми. Ух, полицемерно и подволично суштество, верувајте нема. :nerv:

Pa zaso ja vikas drugarka ?Licno jas ne registriram takvi licnosti , isto ko da ne postojat.

Па, денес од кожа ме извади ѓубрето што неколку комшии го оставаат пред своите врати и кое смрди ли смрди! Една прошетка по скалите во мојот влез и човек, како да е некој Шерлок. може да заклучи што тоа јадел комшијата. Е*ати мрзите! И што е полошо, не се работи за исклучоци, туку станува збор за сељачење кое има широки размери и е еден вид традиција.

Дождот мојт да ти го расипит денот ? Па ако за то се нервираш шо прајме за другото ... :toe:
Па не сум спомнала во постов но последниов период станав некако многу осетлива,најверојатно е до пубертетот и за се се нервирам! За најмала ситница ми се крши филм! Сите ми викаат да пробам да гледам малце за себе не да се замарам со глупости али не иде:toe: :)

но последниов период станав некако многу осетлива,најверојатно е до пубертетот и за се се нервирам! За најмала ситница ми се крши филм!

Ова на бременост ме асоцира (шала).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom