Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Денот може да ми го расипе се она што не посакувам да ми се случи или да видам, како за напротив баш тоа да се случи или баш тоа да го видам. А тоа може да бидат повеќе ситуации, во моментот единствено ми текнува на недоразбирање со блиски личности, настинка, лошо депресивно време и сл.

Ако јас не дозволам, ништо на светов. :smir:

Најчесто нема причина сам си го расипувам денот, и не знам ни самиот зошто ама си правам лош филм, дека денот ми е утка и така продолжувам, а надворешен фактор тешко да ме изнервира ако сум расположен.

Многу мали работи можат веднаш да ме онерасположат. Дали е нечиј лош збор, нечија постапка или некоја друга ситница не е важно, за жал баш таквите работи многу ми го расипувАат денот :/

Оние од куќен совет што бараат пари за лифт кога во недела ќе ми заѕвонат уште во 8 сабајле. :nerv:

Ako nekoj me laze ili doznaam deka nekoj za neso me izlazal, me prae budala pri zdrav pamet...toa e nesto so me izludue i me vadi od takt!Se razbira dokolku toa go napravi nekoj sto mi znaci, mi e blizok....itn

Доволно е една ситница. Бидејќи мразам што мојата конституција е како плин, сам од себе не сум опасен, меѓутоа ме нервира што е доволна една мала искра за да експлодирам.

Лоши вести уште посабајле, гужва у автобус, карање и многу др. ситници

негативни луѓе :nesum: или ако сум рано станат

кога мајка ми ке ми го откорне компјутерот од штекер или кога нема да ме пушта да одам надвор.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom