Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве јас ќе ти кажам... со промена на клип/цилидар не се променува машината. Менувачот, кутијата и сите тракатанци остануваат, вклучувајќи го и бројот на мотор. Така да никој неможе да познае дали е менувано нешто или не (уствари можат ама не се замараат). И сума сумарум си го регистрираш како 125.
Ноп... си фураш како 50-че. + 50-ките се трајно регистрирани, еднаш откако ќе ја пишиш на твое име секоја година само вадиш ново осигурување кое е 800 денари. Ако сакаш 1400 кубици клај му машина никој не те гледа.Мене тоа баш ме интесира. Купувам нова кинеска од 50 кубика. Додавам уште 100 евра и ја праам 125-150 кубика. Не плаќам регистрација и возам Б категорија?
Ноп... си фураш како 50-че. + 50-ките се трајно регистрирани, еднаш откако ќе ја пишиш на твое име секоја година само вадиш ново осигурување кое е 800 денари. Ако сакаш 1400 кубици клај му машина никој не те гледа.
Ај пошо си нов... добредојде на форумот за почеток.брат ме интересира дали си задоволен од моторчето??? загреан сум да земам едно такво Yamaha dt 80. Можеш да ми кажеш нежто повеке околу него???