T
Tetro
Гостин
[☺/☻]Па ако е смртоносна значи не може да се излечи Oh my dear бисер до бисер :nesvest:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[☺/☻]Па ако е смртоносна значи не може да се излечи Oh my dear бисер до бисер :nesvest:
И рубинРед... тргни го потписот зашо нема ништо смешно нит сеирџиско.
Жално е ова.
Ете што заборавив...
Хилохоптерот во двор шо ми е паркиран за недај боже...
И се умира од алергија. Ако си алергичен на оси или пчели
Ако те касне
И ако си алергичен
Ако не примиш лек на време
Ќе умреш...
Изненадување.
И рубинРед... тргни го потписот зашо нема ништо смешно нит сеирџиско.
Жално е ова.
РубинРед работи по твоја директива :uvo: друже џенерале
Се дискутира со човек што се разбира што знае што збори а не со некој што е дојден на форумов колку да истера инат и да исцрни со некого.
Не дај Боже да се сретнеш некогаш во животот со алергија... Ама не почетен симптом како чешање, кивање и отекување. Туку алергија која мава и го остава човекот на место...
И маларијата во 2010 е полесно излечлива од настинката, па Шерил Кол беше на раб на живот и смрт во една во најдобрите болници во Британија.
Греота е да немаш ништо направено и да плукаш по оние што спасуваат животи. Многу е греота. Види ги другите државни клиники па ќе правиме муабет.
WOW :ija:Јас сум доктор на медицина па процени дали немам ништо направено
а за овие имаш да кажеш нешто што се во Охрид?Јас сум доктор на медицина па процени дали немам ништо направено
WOW :ija:
Изнеси споредба со она што го има презентирано Жан Митрев за да почнам да те ценам како што налага титулата. Вака, за мене си само рандом личност која се има навртено против успехот на Жан Митрев.
Jас за Митрев Жан мислам дека има бмв м6
Па нека има и Пагани Зонда ако сака, кога е најдобар овде во тоа што го работи....неам слушано лоши муабети за него ниту па имам некое непријатно искуство.
Ги немам годините што ги има Жан. А и не се натпреварувам со никој и за никој. Живеам за себе и за пациентите.
Ги немам годините што ги има Жан. А и не се натпреварувам со никој и за никој. Живеам за себе и за пациентите
Прв пат слушам за нив. Не можам да кажам ништо.