Што мислите за Жан Митрев?

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Ете што заборавив...
Хилохоптерот во двор шо ми е паркиран за недај боже...

И се умира од алергија. Ако си алергичен на оси или пчели
Ако те касне
И ако си алергичен
Ако не примиш лек на време
Ќе умреш...
Изненадување.

И рубинРед... тргни го потписот зашо нема ништо смешно нит сеирџиско.
Жално е ова.

Непознат

FRCS, MD, MSc. PhD
Член од
27 мај 2010
Мислења
130
Поени од реакции
12
Ете што заборавив...
Хилохоптерот во двор шо ми е паркиран за недај боже...

И се умира од алергија. Ако си алергичен на оси или пчели
Ако те касне
И ако си алергичен
Ако не примиш лек на време
Ќе умреш...
Изненадување.

И рубинРед... тргни го потписот зашо нема ништо смешно нит сеирџиско.
Жално е ова.
А приори, не може да се каже дека од алергија се умира сигурно. И ова е повеќе од смешно. Освен ако не си средношколка па учиш физиологија во моментот :tv: тогаш не ти замеравам!

+ тоа за некој да умре од алергија денес во 2010 г. јас лично ќе идам ќе му се плукнам на докторот во лицето!
И ајде алерголошки теми да не правеме сега.

РубинРед работи по твоја директива :uvo: друже џенерале

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Се дискутира со човек што се разбира што знае што збори а не со некој што е дојден на форумов колку да истера инат и да исцрни со некого.
Не дај Боже да се сретнеш некогаш во животот со алергија... Ама не почетен симптом како чешање, кивање и отекување. Туку алергија која мава и го остава човекот на место...

И маларијата во 2010 е полесно излечлива од настинката, па Шерил Кол беше на раб на живот и смрт во една во најдобрите болници во Британија.

Греота е да немаш ништо направено и да плукаш по оние што спасуваат животи. Многу е греота. Види ги другите државни клиники па ќе правиме муабет.

Doktor1

Doktor
Член од
3 јули 2010
Мислења
364
Поени од реакции
73
Д-р Митрев е несомнено одличен кардиохирург, сум имал неколку средби со него и навистина би требало да биде човек, пример за секој лекар, бидејки работи во приватна клиника нормално е да изгледа премногу посветен и да ги привлекува медиумите, за да ја рекламира болницата, но тоа по мене е нормално, има многу дискусии околу Филип втори, но факт е дека д-р Митрев не смее да му се забележи на стручноста, а тоа дека рекол амино киселини место масни се случува зборовите да се згрешат пред камера, сепак тој не предава и нема многу искуства во излагањата, важно е хирургот да не згреши со рака во сала, а со уста пред камера не е толку страшно :D

Непознат

FRCS, MD, MSc. PhD
Член од
27 мај 2010
Мислења
130
Поени од реакции
12
Се дискутира со човек што се разбира што знае што збори а не со некој што е дојден на форумов колку да истера инат и да исцрни со некого.
Не дај Боже да се сретнеш некогаш во животот со алергија... Ама не почетен симптом како чешање, кивање и отекување. Туку алергија која мава и го остава човекот на место...

И маларијата во 2010 е полесно излечлива од настинката, па Шерил Кол беше на раб на живот и смрт во една во најдобрите болници во Британија.

Греота е да немаш ништо направено и да плукаш по оние што спасуваат животи. Многу е греота. Види ги другите државни клиники па ќе правиме муабет.
Јас сум доктор на медицина па процени дали немам ништо направено

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Јас сум доктор на медицина па процени дали немам ништо направено
WOW :ija:
Изнеси споредба со она што го има презентирано Жан Митрев за да почнам да те ценам како што налага титулата. Вака, за мене си само рандом личност која се има навртено против успехот на Жан Митрев.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Jас за Митрев Жан мислам дека има бмв м6 :)
Па нека има и Пагани Зонда ако сака, кога е најдобар овде во тоа што го работи....неам слушано лоши муабети за него ниту па имам некое непријатно искуство.

Непознат

FRCS, MD, MSc. PhD
Член од
27 мај 2010
Мислења
130
Поени од реакции
12
WOW :ija:
Изнеси споредба со она што го има презентирано Жан Митрев за да почнам да те ценам како што налага титулата. Вака, за мене си само рандом личност која се има навртено против успехот на Жан Митрев.
Ги немам годините што ги има Жан. А и не се натпреварувам со никој и за никој. Живеам за себе и за пациентите.

--- надополнето ---

а за овие имаш да кажеш нешто што се во Охрид?
веќе кога почна....
http://cardioohrid.org.mk/
Прв пат слушам за нив. Не можам да кажам ништо.

--- надополнето ---

Jас за Митрев Жан мислам дека има бмв м6 :)
Па нека има и Пагани Зонда ако сака, кога е најдобар овде во тоа што го работи....неам слушано лоши муабети за него ниту па имам некое непријатно искуство.
Има и јахта (или беше во Грција или во Хрватска), а колегата негов од Германија што не шефува и што не го познава Кљусев ќе си дозволи само кола

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ги немам годините што ги има Жан. А и не се натпреварувам со никој и за никој. Живеам за себе и за пациентите.
Ако живееш за себе, тогаш остави Жан да го прави тоа што најдобро го знае без да го обезвреднуваш неговиот труд и неговото знаење.
А ако толку живееш па за пациентите а викаш дека Жан прави ризични операции, докажи се дека си подобар од него за да не одат на ризик тие невини луѓе туку да доаѓаат кај тебе. И знам дека не се натпреваруваш. Ама ако ти се важни пациентите, треба да се покажеш како подобар од некого за да успееш да ги заштитиш и да ги придобиеш кај себе.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ги немам годините што ги има Жан. А и не се натпреварувам со никој и за никој. Живеам за себе и за пациентите
Пациентите ќе ти бидат преблагодарни ако успееш да направиш барем третина од она што Митрев го направил за други пациенти.

Kajgana Shop

На врв Bottom