T
Tetro
Гостин
[/☻]Па ако е смртоносна значи не може да се излечи Oh my dear бисер до бисер :nesvest:
[/☻]Па ако е смртоносна значи не може да се излечи Oh my dear бисер до бисер :nesvest:
Ke го тргнам не е проблем ама мене ми е смешно што има такво мислење за човек кој сам успеал без ничија помошИ рубинРед... тргни го потписот зашо нема ништо смешно нит сеирџиско.
Жално е ова.
А приори, не може да се каже дека од алергија се умира сигурно. И ова е повеќе од смешно. Освен ако не си средношколка па учиш физиологија во моментот :tv: тогаш не ти замеравам!Ете што заборавив...
Хилохоптерот во двор шо ми е паркиран за недај боже...
И се умира од алергија. Ако си алергичен на оси или пчели
Ако те касне
И ако си алергичен
Ако не примиш лек на време
Ќе умреш...
Изненадување.
И рубинРед... тргни го потписот зашо нема ништо смешно нит сеирџиско.
Жално е ова.
Ke работам ти изрази само желбаРубинРед работи по твоја директива :uvo: друже џенерале
Јас сум доктор на медицина па процени дали немам ништо направеноСе дискутира со човек што се разбира што знае што збори а не со некој што е дојден на форумов колку да истера инат и да исцрни со некого.
Не дај Боже да се сретнеш некогаш во животот со алергија... Ама не почетен симптом како чешање, кивање и отекување. Туку алергија која мава и го остава човекот на место...
И маларијата во 2010 е полесно излечлива од настинката, па Шерил Кол беше на раб на живот и смрт во една во најдобрите болници во Британија.
Греота е да немаш ништо направено и да плукаш по оние што спасуваат животи. Многу е греота. Види ги другите државни клиники па ќе правиме муабет.
WOW :ija:Јас сум доктор на медицина па процени дали немам ништо направено
а за овие имаш да кажеш нешто што се во Охрид?Јас сум доктор на медицина па процени дали немам ништо направено
Ги немам годините што ги има Жан. А и не се натпреварувам со никој и за никој. Живеам за себе и за пациентите.WOW :ija:
Изнеси споредба со она што го има презентирано Жан Митрев за да почнам да те ценам како што налага титулата. Вака, за мене си само рандом личност која се има навртено против успехот на Жан Митрев.
Прв пат слушам за нив. Не можам да кажам ништо.
Има и јахта (или беше во Грција или во Хрватска), а колегата негов од Германија што не шефува и што не го познава Кљусев ќе си дозволи само колаJас за Митрев Жан мислам дека има бмв м6
Па нека има и Пагани Зонда ако сака, кога е најдобар овде во тоа што го работи....неам слушано лоши муабети за него ниту па имам некое непријатно искуство.
Ако живееш за себе, тогаш остави Жан да го прави тоа што најдобро го знае без да го обезвреднуваш неговиот труд и неговото знаење.Ги немам годините што ги има Жан. А и не се натпреварувам со никој и за никој. Живеам за себе и за пациентите.
Пациентите ќе ти бидат преблагодарни ако успееш да направиш барем третина од она што Митрев го направил за други пациенти.Ги немам годините што ги има Жан. А и не се натпреварувам со никој и за никој. Живеам за себе и за пациентите
Прв пат слушам за нив. Не можам да кажам ништо.