Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се тешам со "маж без 100 кила не е маж" a негде 1.87 сум висок, али добро е се намалува кај и да е нема да сум веќе маж
.
Dimitri напиша:Елегантно препунетсе тешам со "маж без 100 кила не е маж" a негде 1.87 сум висок, али добро е се намалува кај и да е нема да сум веќе маж
.
p.s. за да не станете ко мене еден совет: шарска од кило за 100 денари и домашна ракија за 30, колку и да звучи ко топ понуда, не е препорачлива ако неќете да си имате сопствен појас за спасување. Особено не секој втор ден.![]()
И тебе сааааааааааааам сит кафаааааааааааааааааано!!!
Ти кореспондира со аватарот муабетов... u need help. 
Викторгг напиша:Ти кореспондира со аватарот муабетов... u need help.
Ја иам спојлери. Како бре луѓе се тргаат спојлери, ама не од АуТо...![]()

рмбај, штеди, па иди под скалпер 
Dimitri напиша:Ke припазиш на јадење, ке трчаш на кеј(мал хинт, цвикера за сонце за да можеш слободно да буљаш у теткиците што трчаат или ролаат покрај тебе, не мислиш на уморот тогаш), теретана, и то.
works for me
е сеа ако си природно дивоградба за доградба и ни тоа не ти помага јбгрмбај, штеди, па иди под скалпер
![]()
:pos2: Не бе малку имам... ама ме дупат овие на фешн ТВ. Девојчињава на нив се угледуваат, не можам да развијам саглам домаќински пивски стомак. Комунистичката убавина искочи од мода. У наше време пивско меше поткрепен со јаки ќебапчиња беше статус... сеа... мускули, кускули... 
Викторгг напиша::pos2: Не бе малку имам... ама ме дупат овие на фешн ТВ. Девојчињава на нив се угледуваат, не можам да развијам саглам домаќински пивски стомак. Комунистичката убавина искочи од мода. У наше време пивско меше поткрепен со јаки ќебапчиња беше статус... сеа... мускули, кускули...
![]()
ниту пак мускулите се гаранција дека нема да ти порасне мешето(тежок деминутив). Рмбам со страиот од 12 години пошо он имаше проблеми со грбот. Он си го штедеше грбот, ја станав магаре, но си имаше тоа придобивки
мада девојки треба да ме соблечете да ги забележите
. Ама мешето никогаш не ме напушти, верното тоа мило, а студенсткиот живот му помогна да искочи во преден план 
види го само Ѕинго, на типот мотото му е: "градим социјализам за свој организам" 
nadole..ne zaradi drugo.. da se odrzi balansot na teloto