Што мислите за транс музиката?

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandra5
  • Време на започнување Време на започнување
Ја слушам али онака не сум некој мн голем љубител.Иако не ми пречи!

Слушам транс активно веке 6 години. На журки идев до пред година и пол, али прекинав пошто мене ми изгледа дека многу од лугето идат или да се издрогираат или да бидат видени, а не дека стварно ја поштуваат музиката. Се поретки се таквите. Плус немаме ни некое ок место за транс журки...МКЦ?!? :pov:

Не сум баш нешто љубител на транс ама може да слушнам по некоја трака. Ама ептен тежок транс не можам да слушам, а и не сум бил на транс журка до сега.

Па и јас не сум бил на транс журка пошо немат овде нишо слично... мислам бев само на една... ама сакав да одам и на Paul Van Dyke ама не ојдов... летото бев на транс журка а инаку многу го сакам трансот

Абе луѓе не шлапајте многу глупости за трансот не јадете многу гом*а оти не е се така како што вас ви се шини лесно било да се направи транс ? Е ајде де ако е лесно зошто вие што викате дека е лесно не направите некој добар транс туку ке пуштите дома некоја шабанска музика и ајдееееееееееее ракијата виното мезето како некои ќутуци не јадете многу од тоа што го испуштам во WCто оти не се разбирате и доста само шлапате . Сеа некој ќе рече е да бе сеа ке праам транс ме мрзи и готово е ајде де и ја така ке речам лесно е да рипнам 100метра ама сеа ме мрзи може некоаш нема да ме мрзи ај неја дупете АЕ Поздрав..........

Сеа некој ќе рече е да бе сеа ке праам транс ме мрзи и готово е ајде де и ја така ке речам лесно е да рипнам 100метра ама сеа ме мрзи може некоаш нема да ме мрзи ај неја дупете АЕ Поздрав..........

Ultimate...
046.gif
icon_mrgreen.gif

Слушам транс активно веке 6 години. На журки идев до пред година и пол, али прекинав пошто мене ми изгледа дека многу од лугето идат или да се издрогираат или да бидат видени, а не дека стварно ја поштуваат музиката. Се поретки се таквите. Плус немаме ни некое ок место за транс журки...МКЦ?!? :pov:

Да бе у пм, на транс журки многу издрогирани луѓе идат... :pos2:

А ти ради луѓето си идел предходно? :pos:

Се поштуе транс , ја слушам онака, не нешо мн али од време на време .. Ми се свиѓа :)

А што не ли е така глеам сите викаат лесно е да се направи транс само на компјутер и преку програм ами ако е лесно земи напрај а не да јадеш гомна. Не ти го зборам ова тебе
046.gif
icon_mrgreen.gif

Да бе у пм, на транс журки многу издрогирани луѓе идат... :pos2:

А ти ради луѓето си идел предходно? :pos:

Арно си кажа чоекот како би се чуствувал да бидат сите околу тебе однесени од виорот (под дрога). :D
А и веќе ретко има луѓе што ја поштуваат музиката, 90 посто од тие што одат на транс му е да полетаат до месечината и назад качени на коњ (дрога). :D:D:D:D:D:D

А што не ли е така глеам сите викаат лесно е да се направи транс само на компјутер и преку програм ами ако е лесно земи напрај а не да јадеш гомна

http://www.myspace.com/mancoidtumbar

Бачко од искуство, трака од курташак праиме со браќата :icon_lol: само воља и идеја ништо повеќе не ти треба, а тоа што кенкаат :pos: тури им пепел....ја се оперирав одамна, битно да се прави, креира нешто, се останато е излишно...

@ POS 51

Запомни дека у Македонија ретко од обичен човек да добиеш позитивен feedback околу транс или твојата продукција. Затоа не прашувај фолкери и компанија за мислење, ни на крај памет да не ти текне тоа.

Прашај си луѓе кои имаат појма што е транс и кои се разбираат у продукција...

p.s. Никот ти е според дрогата или според алијасот на Paavo Siljamaki од Above & Beyond... нему му е P.O.S. (Super8 & P.O.S. present Aalto - 5) :smir:
http://www.google.com/url?sa=U&star...blb8cg&usg=AFQjCNFfI7lvt05cfMZvqnlEEMU_tH9tPg

http://www.myspace.com/mancoidtumbar

Бачко од искуство, трака од курташак праиме со браќата :icon_lol: само воља и идеја ништо повеќе не ти треба, а тоа што кенкаат :pos: тури им пепел....ја се оперирав одамна, битно да се прави, креира нешто, се останато е излишно...
Е Ти си овој на myspace ? Па ти од велес си бил бе што не кажеш и јас сум од велес ама не те знам бе ? а ти правиш транс ? ако правиш дај и ја сакам да правам на кој програм правиш ? а Иначе од трансоф Infextious Let me fly е гром ае поздрав...

@ POS 51

Запомни дека у Македонија ретко од обичен човек да добиеш позитивен feedback околу транс или твојата продукција. Затоа не прашувај фолкери и компанија за мислење, ни на крај памет да не ти текне тоа.

Прашај си луѓе кои имаат појма што е транс и кои се разбираат у продукција...

p.s. Никот ти е според дрогата или според алијасот на Paavo Siljamaki од Above & Beyond... нему му е P.O.S. (Super8 & P.O.S. present Aalto - 5) :smir:
АААААААААА еве да ти кажам човек ти си првиот што ми има речено дека никот ми е од дрогата никој до сега нема слушнато за оваа дрога :) на сите им објаснувам за таа дрога :) а ти запознаен си повеќе за тој вид на дрога :) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom