Што мислите за Битолчани?

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Za bitolcanki nemam zabeleski,mislam deka se esni od najubavite zenski vo makedonijava nasa,barem tie sto gi imam na fakultet.

Мене битолчани ми се ок . . . имам само една забелешка, повеќе од пола не се имаат качено на врвот Пелистер :raz:

ROCCO напиша:
BITOLCANI MOZAT 1 000 000 RABOTI DA SPOREDUVAAT SO SKOPJE AMA 2 RABOTI NE SMEAT DA SPOMNUVAT: BITOLA NEMA AERODROM I SEXY SHOP A SKOPJE IMA (mislam ne e potrebno povele diskusija okolu toa koj grad e bolje)
E tuka ste greska Bitola e najgratski grad ,a Skopje e najgolemo selo badijala sto ima aerodrom i red drugi raboti.

Абе, уште се чудам како спореувате вака....
Скопје е 700К се смета за „метропола”... Битола е 100К..
апсолутно се е сместено во Скопје,а тоа не чини..
Битола, можи нема аеодром и СексиШоп али барем лујџето се „порни”/наравно не колку прилепчани..

Скопје зграда на секој чош.. гнасотија... Битола... среденост и чистота(е не ептен али почиста е од Скопје)...

али споредена битола се секој друг град во мкд,( освен Прилеп е) подобра.. а Скопје со неговите 700К е срање..

Bitolcani ke stanat luge ko ke prestanat da frlaat gubre na i za Skopje ! Bitola e krasen grad , so Pelister , sirok sokak ,kafulina ubavi , i da ne go zaboravam aerodromot , IMAME AERODROM ( malce mal , voen , no sepak go imame ) . I da go citiram zet mi na sekoj metar po eden mig parkiran e ,merak za oci i dusa ))))

Еве уште еден интересен податок : Битола нема фудбалско игралиште покриено со балон :icon_neut
Сите знаеме колку се профитира од балоните во Скопје кои нон-стоп се зафатени така да ако некој се сети да направи вакво игралиште и во Битола може брзо да се збогати.

Мислам дека битолчанки се едни од најубавите девојки во Македонија.
Алал им вера, многу ми се топ:icon_lol:

auuuu za zenskite neznam...ni maskite gi neam primeteno bas,bas ali mojata vecna ljubov e od bitola i tipot e najubavo storenje na zemjava...visok,zdrav so prekrasno telo,bradicka,temen ten mmmmmmmm NAJUBAV,NAJUBAV!!!

doti4nata напиша:
auuuu za zenskite neznam...ni maskite gi neam primeteno bas,bas ali mojata vecna ljubov e od bitola i tipot e najubavo storenje na zemjava...visok,zdrav so prekrasno telo,bradicka,temen ten mmmmmmmm NAJUBAV,NAJUBAV!!!

полека, смирено....диши, диши................:wink::pos:

Битола нема аеродром, а битолчанки...хммм...не знам...и тие се ебат ко штуки, така што браво за нив.

Убава битолчанка е Александра Петличкова, манекенка иначе:icon_lol:

Изгласана е за најубава Мис плажа 2005, преку гласање на интернет, исто така ја има понесено и титулата Мис боди .

реков ја убави се:baeh:

абе убави се, ама ке прашаш некој битлочанец за некоја битолчанка и ке излезе дека сите од друштвото ја знаат многу убаво!

Dimitarc напиша:
абе убави се, ама ке прашаш некој битлочанец за некоја битолчанка и ке излезе дека сите од друштвото ја знаат многу убаво!

Така оди тоа, мал град сме и сите се знаеме :-)
Има јаки чупиња само шо мене сите ми се скурчени, се разбира има исклучоци :icon_lol:

Videte vaka jas sum od Bitola i mnogu si ja sakam. Bitola e najgradskiot grad vo Makedonija. Zosto? Epa videte vaka. Koga i da izlezite na Sirok Sokak vo koe bilo vreme vo site kafici ima narod koi se izlezeni da pijat kafe i da se druzat. Vo drugite gradovi se izlegva samo za vikendi a vo Bitola 24 sati vo denot ima luge na ulica i po kafici od ponedelnik do ponedelnik.

P.S. Ja znaete pesnata Bitola moj roden kraj... :)
pzd

dobro be bitolcani tolku si ja falite taa vasa bitola posto ste iskompleksirani poradi toa sto bitola ne e skopje poradi toa sto pelister ne e vardar taka da... moze samo bajram na pametot da si praite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom