Што ми недостасува?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Хехе ....
Знај јас како тип шо го бараш можам веднаш да ти кажам да се откажеш: на никој,од нас машките,шо свириме на гитара НЕ ни се допаѓа женска на гитара....затоа што таа работа е прилично машка.Женско не може да извади соло,не може едноставно да се соживее со гитарата .... гитарата сите ја гледат ко женски род....па поубаво секад личи на машко ( не сум педер ако мислиш на тоа ) само така....не е исто кога Slash ќе ја фати и ќе ја растури од свирење или некоја женска ќе држи ритам од 3-4 акорди цела песна,а за солото ќе дојде машко и ќе го исвире...

:toe::toe:
Чеј, чеј, имаш долга црна виткана коса, црни очи и си музички мултиталент? ЛАЖЕШ! А, заборавив да спомнам дека дечкото меѓу другото треба да е од Скопје за еден од моите сонови да биде исполнет.
Иначе во моментов ми текнува на четворица другари гитаристи(ко што гитарата е сега популарен инструмент) и од двајца од нив сум СИГУРНО подобра, третиот - можно, четвртиот - нема шанса.
Тоа што се дешава со твоето размислување на таа тема е полова дискриминација as so женското како послаб пол уште од стари времиња е лабелирано како неспособно, па уште има МНОГУ луѓе со примитивни размислувања и полови предрасуди.
Уан деј, јул си:salut:

Хммм инспирација ми фали. Ми фали по некој парфем. Ми фали кафе у Мон Ами и ми фали базен на викендица.:toe:

А сега и ја да кажам,ми недостигаат многу пари,за триста ситници шо ми фалат дома,ама батали тоа со парите,денес ги имаш-утре не,и се така во круг!
Нешто што најмногу ми недостасува,а и баш никој неможе да ми помогне да се врати е татко ми:(

Ми недостасува асално средена соба, лаптоп, облека (како и секогаш :)), убави слушалици (онакви диџејски, имам удрено мерак ептен на такви), дигитален апарат... Сега за сега толку ми текнува :)

Малкуцка самодоверба,малце возбудливост и промена во мојот живот и уште некои работи кои не би ги споделила со сите.

Ми недостигаат моите најмнооогу :toe:

Ми недостасува слобода во животот (т.е. да имам недостиг од непотребни и неоправдани притисоци) и ми недостасуваат (т.е. ги немам) пари, за да можам скромно, ама самостојно да живеам, и да почнам да застанувам на мои нозе.

Возбуда и авантура во овој период:vozbud:

најмногу ми фали здравјето!тоа ми е нај нај најважно

ми фалат и пари, ама за нив не е толку проблем, ќе ги заработам. за тоа не се плашам, ни секирам. моите даваат, ама јас сакам јас да си заработувам

и како трето, ми фали една права девојка, која нема да е со мене заради шушки и корист, туку чисто заради мојата личност.

ама ајде де, кај да најдам таква :pos2:

Ми фали место у именик за да ги запишам сите броеви на Псајватевер:nesvest::smir:

материјално можеби фали но тоа можам со тек на време да го добијам... пари не се проблем, пари се заработуваат...

Љубов и пријател во едно битие, имам потреба на тоа битие да му кажам едно искрено срдечно огромно топло те сакам... мислев дека го имам а сега заминува далеку дааалеку...
И ми недостасуваат пријателите на небото... но имам чувство дека еден ден ќе ги видам пак и ке ги гушнам како порано...

Ми недостасува мир...само тоа ми треба ќе бидам посреќен сигурно :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom