Што користите за решавање на неспоразум (Боксирачи,Шипки,ножеви и др.)

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.Fix
  • Време на започнување Време на започнување
Вака некој паметни од 25 години ми рекоа да зеам а иначе денес нема никој шо користи боксови сем коа се тепаат двајца другари идам накај школо покрај мене 2 албанци со прстени 2 цм и мафтаат неш и ќе се тепаш со боксови. Никад не се курчам прв неш демек боксирач па да одам да се курчам НИКАД. Глеам мислите се курчам.

нејќам да попувам нешто ама сине па ти немаш појма од улично тепање.Се знае удираш те удираат и тој е од крв и месо и осеќа бол и ти истотака.За браќата еден совет од мене увек покажи им заби и никако слабост чим осетат готов си

Со КУЛТУРА... ДА ........Со сила НЕ

нејќам да попувам нешто ама сине па ти немаш појма од улично тепање.Се знае удираш те удираат и тој е од крв и месо и осеќа бол и ти истотака.За браќата еден совет од мене увек покажи им заби и никако слабост чим осетат готов си
Одам по пат сам они тројца и ако не се гураш у нив Заокружиш ќе добиеш заушка:)Спомнав дека носеше прстени ко боксирач само оделени и он со нив ја со боксови е тоа нема :) идам од школо се собрале 5 мина и си покажуваат пиштоли а ни наоѓате мани на нас со боксирачи и шипки.
--- надополнето: 30 мај 2013 во 16:54 ---
Со КУЛТУРА... ДА ........Со сила НЕ
Има и со култура ама он ти мава шамар и ае реши со култура или вади нож пред тебе мора вака.

14 и пол години има детето бе.Сега е во фаза кога е најјак,кога секое искачање има прилика за фрка и сл.
Сум бил таму и јас..ама никогаш не сум бил толку да се курчам по форуми и да се фалам што носам и да отварам вакви теми.:tapp:

Он топик....
Не сум многу постар,али бар у мое време само тупаница работеше.До сега само еднаш сум искористил нешто освен бокс.Флаша пиво беше тоа и тоа немав друг избор.Во самоодбрана беше,без причина бевме нападнати од поголема група постари луѓе кои не ги ни познававме (30 и кусур годишни куртони прават фрки со далеку помали од нив :facepalm:,најтрагично од се не беа ни браќа - наши беа) ,а имав пиво во раката.

Одам по пат сам они тројца и ако не се гураш у нив Заокружиш ќе добиеш заушка:)Спомнав дека носеше прстени ко боксирач само оделени и он со нив ја со боксови е тоа нема :) идам од школо се собрале 5 мина и си покажуваат пиштоли а ни наоѓате мани на нас со боксирачи и шипки.
--- надополнето: 30 мај 2013 во 16:54 ---

Има и со култура ама он ти мава шамар и ае реши со култура или вади нож пред тебе мора вака.

извини ама да не си лоциран во Сирија чим така зборуваш си ги мерат пиштолите

Ако е помал нема ни збор преречено но онја мали мафиаши пцуј бегај сем со воспитен шамар има друго АКО СЕ ЗАКАЧА НЕ ДЕКА НЕШ Е ПОСЛАБ баш ги бранам послабите од појаките. Пред 1 месец другарче 2 го иам видено 3 години помал му се собрале 20 деца ќе го тепаат 3 беа колку мене друго колку него сите избегаа.
--- надополнето: 30 мај 2013 во 16:39 ---

Ја прв пат со него од дома идам ама ниш никој во школо на маса и ножот стојат наставници:)гледаат никој ниш.

Иста случка кај мене. Му се собираат 5 души цигани на еден другар.. Ќе го тепаат оти го опцул таму некој... Една клоца на едниот, на другиот потилница... Другите тројца му се уште во потрага :D

извини ама да не си лоциран во Сирија чим така зборуваш си ги мерат пиштолите
Абе ја идам ти извадиле пиштоли 2 година беа. петмина.
--- надополнето: 30 мај 2013 во 16:59 ---
Иста случка кај мене. Му се собираат 5 души цигани на еден другар.. Ќе го тепаат оти го опцул таму некој... Една клоца на едниот, на другиот потилница... Другите тројца му се уште во потрага :D
Ја само извадив боксирачот избегаа не стигнав да употреба клоца.:)

Абе дете, најјаките тепачи мое време воедно и блиски другари мои, увек сум се дружел со такви, не пишуваа на интернет со шо маваат во тепачки, мисли малку

14 и пол години има детето бе.Сега е во фаза кога е најјак,кога секое искачање има прилика за фрка и сл.
Сум бил таму и јас..ама никогаш не сум бил толку да се курчам по форуми и да се фалам што носам и да отварам вакви теми.:tapp:

Он топик....
Не сум многу постар,али бар у мое време само тупаница работеше.До сега само еднаш сум искористил нешто освен бокс.Флаша пиво беше тоа и тоа немав друг избор.Во самоодбрана беше,без причина бевме нападнати од поголема група постари луѓе кои не ги ни познававме (30 и кусур годишни куртони прават фрки со далеку помали од нив :facepalm:,најтрагично од се не беа ни браќа - наши беа) ,а имав пиво во раката.
Не се курчам туку ме интересираше шо како носите:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom