Што кога тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Што кога тој има девојка?

• Вкупно гласачи
    228
Ne rekov nishto konkretno jas.... toa e eden obicen primer.... normalno i logicno e deka moze da se desi bilo shto....sepak Chovekot e najcudno sushtestvo na planetava.... neli?.... :wink:

FortunE напиша:
Подобро детето да расте со еден родител и да има љубов од двајцата, отколку да гледа постојано како родителите се караат и да гледа дека нема љубов меѓу нив...

На секое дете му се потребни двајца родители. На секој родител му треба љубов, исто како и на детето.
Дете за дете, сирење за пари, а љубов за сите.
Preserve your families 8)

Можеби има некоја друга од поновите членки да се изјасне во врска со темава?
Значи, да ве потсетам на темата:
За девојките:
Што правите кога ќе запознаете дечко кој ви се допаѓа, но ќе ви каже дека има долга врска која несака да ја прекине?

ништо посебно,од принцип не им правам на луѓето тоа што не сакам да ми го прават на мене,така да,седам мирна а ништо не е вечно,па коа тогаш ќе раскине со момето,и може да ми се посвети,ако ми е сеуште до него:)

Ako ima devojka? Pa sho znam,ke vidam kakvi se izgledite i kolku e toa ozbilno... Ali vo sekoj slucaj ne sakam da se promuvam,da mu prejdam u zenska i posle on da promuva nekoja druga i da me sutne mene...
U sekoj slucaj ne praam toa sho ne sakam da mi go pravat! :)

Море мувам сФе. Имала дечко, јак ташлак, и што, минлива категорија. Ебаго. Еднаш се живее и тоа не е вечно.

Како и да е, тој што си има девојка може да бара од/во тебе само провод ... а ако би се загледала во зафатен сигурно не би ми било до истото, така да најдобро ќе ми е со сите сили да се пренасочам кон друг:)

Провод му е и мајката. Потоа, од тој провод може да има или спровод или провод или нешто повеќе. Никогаш не треба да се тргне со неареални сништа во некоја врска, макар била и за провод, миг, ден, ноќ... бидејќи може да не бидат возвратени. Тогаш, нема да се обвиниме себе си дека ние сме се залетале, со фантазиите, ами другиот кој тие фантазии не ги делел со нас.
Сепак, еднаш се живее, лет ас фак анд хев фан!

Ако има девојка...
па шо ако има девојка, не му е жена ебате:icon_lol:
Башка ако јас имам шанса со него, зашто да не се смувам ?
Плус он сигурно свесен е што праи, значи свесен е дека ја вара, и дека она би можела да дознае, што секако мене не ме интересира, тоа е само негов проблем, али барам од него да не му збори устата за тоа шо се десило поради двете страни.
И за он да биде со мене, треба да бидам подобра од моменталната женска, затоа што кога вараш некој, го вараш со некој шо е у нешто подобар од твојот дечко/девојка.
Ако он ја вара, мене ми покажува дека не е сериозен тип за врска, така што мувањето е сосема доволно и би останала на мување, не би почнала со него врска.
И секако сигурна сум у себе и знам дека нити сум грда, нити глупава па да барам од него да раскинува со женската ради мене, ко јас да не можам да си најдам дечко, па сеа ќе и го зимам на некоја друга. Нека си продужи со неа. Ќе се смувам со него, и онака ништо сериозно не е, а за врска ќе си најдам некој слободен, со кој ќе си имам убава врска и ќе си бидеме посветени еден на друг, и нема да има потреба од некој трет.

Garfield напиша:
Море мувам сФе. Имала дечко, јак ташлак, и што, минлива категорија. Ебаго. Еднаш се живее и тоа не е вечно.

Јас бев модар!

Garfield напиша:
кое е**чиште си ти бре:pos: дај малце критериум:)

A be ajde kriteriumi....Arno si kaza Garfield....Ednas se zivee....i so sea ke vidam nekoja jaka cura...i ke mi kaze imam decko...pa sto?!!...ke si probam ako saka "Let's Go for it" ako ne "Jebi ga, ima drugi"...

Имам критеруим. Да е умна, убава, згодна, да не лаже и јаде лања! И да нема комплекси за тежината, висината, цицките, газоците, косата (ова ако е појќе од еднуш), а ако е за еднуш само. Мамата, еднаш се живее.

ThA-BiTcH напиша:
Ако има девојка...
па шо ако има девојка, не му е жена ебате:icon_lol:
Башка ако јас имам шанса со него, зашто да не се смувам ?
Плус он сигурно свесен е што праи, значи свесен е дека ја вара, и дека она би можела да дознае, што секако мене не ме интересира, тоа е само негов проблем, али барам од него да не му збори устата за тоа шо се десило поради двете страни.
И за он да биде со мене, треба да бидам подобра од моменталната женска, затоа што кога вараш некој, го вараш со некој шо е у нешто подобар од твојот дечко/девојка.
Ако он ја вара, мене ми покажува дека не е сериозен тип за врска, така што мувањето е сосема доволно и би останала на мување, не би почнала со него врска.
И секако сигурна сум у себе и знам дека нити сум грда, нити глупава па да барам од него да раскинува со женската ради мене, ко јас да не можам да си најдам дечко, па сеа ќе и го зимам на некоја друга. Нека си продужи со неа. Ќе се смувам со него, и онака ништо сериозно не е, а за врска ќе си најдам некој слободен, со кој ќе си имам убава врска и ќе си бидеме посветени еден на друг, и нема да има потреба од некој трет.
мало демантирање...немора да значи дека си подобра од девојката,напротив,може на момакот му треба мал излет со било која па еве налетал на тебе(зборам во глобала,не конкретно за тебе)
ај стави се малце во ситуација на девојката,со тој дечко со кој што ќе си бидете посветени,он наоѓа некоја за излет,и?како би се осеќала?
а сериозно не е,доколку момакот знае да игра паметно и не го фатат,тогаш е ок,ама сепак станува збор за взаемна почит нели?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom