Што кога се ќе ви дојде преку глава?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување
koga ce mi dojde preku glava od se: prst u gz i samoubistvo :pos:

ma KULIRAJTE be luge zivejte go zivotot na svoj nacin ( kako u coca cola reklamana :pos: ) ako ne napraite onaka ko so sakate mnogu raboti ke vi dojdat preku glava,zatoa nemojte nikogas da drzite neso vo sebe,toa sto treba da se kaze kazete go da ne bide posle ke se kaete ! 9 e za toa so se kaete imate druga tema)...

edno vreme ignoriram pa mozno e da se poraspravam na smiren nacin i tretiot stadium e grmavici i trestavici i dole na mesto kufer

НА културен начин ке си се повлечам и пополека ке го откачам. Само смирено , мразам кавги тепачки и слично.

Кога некој ќе ми дојде преку глава,прво на убав начин и од околу му го покажувам тоа и индиректно укажувам дека нешто ми пречи.Доколку тоа не помага,преоѓам на втората фаза,кога кажувам директно,што како зашто, и тоа го правам што е можно појасно(а по потреба и погласно) за да ме разбере дотичната особа.Е сега,ако и тоа не послужи за ништо,малку одмарам од особата,нема да ја гледам некое одредено време,да ми се смират малку страстите и нервозите.После некој одреден период повторно се среќавам со особата и се надевам дека ќе биде се во најдобар ред.(Се случувало да биде,но некогаш не било)

Преку глава ми доаѓаат луѓе кои не ми се толку битни во животот,така да се исклучувам од муабетот или го ставам на ignore одредео време за да ако е доволно паметна таа особа ке сфати што како е.

Кога ќе ми дојде некој преку глава...најчесто го игнорирам..., а ако е упорен и продолжува да ми лази во нервите тогаш господ нека му е на помош....:salut:

Обично, кревам врева...собирам работи во мене долго време и потоа експлозија.Но најчесто ми мине за неколку часа, па се обидувам да средам ако нешто при „пукањето“ сум зезнала.

Ke ja pustam Muse-Hysteria da izluftiram malce pa posle ke vidime.

togas padobro nikoj od moite drugari nbeka ne mi se puli u faca

ама баш ништо, ке си пуштам некоја песма или ке искоцам со пријателите и ке помине :)

Nemnogu kulturno, pojse drsko, megu redovi, ali KE JA ODJEBAM taa persona so me zamara, On ako mi e preku glaa doen, ja nego ke mu doam preku sfe zifo i difo, Ke go umram mlad.. Nemoze samo ja da se nerviram I TOCKA :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom