Што кога се ќе ви дојде преку глава?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување
iskreno nikogas ne sum dozvolil da rabotite mi dojdat preku glava odnosno da izlezat rabotite od kontrola....cestite promeni i primesi na razlicni raboti nesta i situacii go pravat zivotot pokreativen..i osetot i njuhot za eksperimentiranje so nasheto ''jas'' ne znam mn..ama stvarno mn.retko sum nervozen ili neraspolozen ili nesto treto..
Koga treba da pukam direktno vo faca..odnosno da repliciram na odredena osoba koja go zasluzuva toa..togas mislam deka mi neka kraj..
ali sekogas deluvam iskulirano bez ogled na se
Koga e najtesko togas treba da si najpriseben i najsmiren

Па 2-3 пати ми е "пукнат филмот" и тој перјод го лечев со многу алкохол,утредента мамурен и пак со истиот проблем ама барем една вечер ми беше сеедно

имало такви моменти кај што некој ќе те извади од такт... тогаш ја вадам беретата, два метци у клава, а со емката што ја чувам во куферот за гитара го рокнувам крајслерот на џандарите(заедно сосе нив) со кој што пристигаат на местото на злосторот, седнувам на кеј нарачувам швепс клиар лемон, потоа паѓам од креветот и се наоѓам цел отпокриен и испотен!
шала на страна сеа, ми се нема случено до толку, ама секогаш ме смирува погледот од кај мене од балкон-разбиструва еј!

Кога ви е дојдено преку глава од се...што правите?

Чисто ме интересира....

Периодов ми е дојдено преку глава...од АПСОЛУТНО СЕ!!!

Така што ...споделите мислења...

Итл хелп..

paaa jas probvam da kuliram, i cekam nekoj od drugarive i drugarkive ak mojt da pomozit da me raspolozit. ili ke pustam glasna muzika na sistem, i probvam da zaboram na sve so me nervirat, na sve od so mi e dojdeno preku gla.

безделничам...им ги уништувам деновите на другите :):):) се изолирам, се жалам, филозофирам, пишувам...викам дека не ми е погодена неделата па едвај чекам да дојде наредната...има многу работи за правење кога се' ти е преку глава:)

Здивувам искачам од дома и мислам кого да истепам најчесто си викам Коки ќе го тепам :pos2:

се извинувам шо кршам филм ама: http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=5079
еве го мојот одговор од таа тема...
имало такви моменти кај што некој ќе те извади од такт... тогаш ја вадам беретата, два метци у клава, а со емката што ја чувам во куферот за гитара го рокнувам крајслерот на џандарите(заедно сосе нив) со кој што пристигаат на местото на злосторот, седнувам на кеј нарачувам швепс клиар лемон, потоа паѓам од креветот и се наоѓам цел отпокриен и испотен!
шала на страна сеа, ми се нема случено до толку, ама секогаш ме смирува погледот од кај мене од балкон-разбиструва еј!

немој Волкси вака да ме плашиш....:) еве мој совет (барем кај мене делува) земи нешто вежбај (кревај тегови,трчај,вози точак,планинари...) прави било што,што ти го исцрпва физички организмот. мене кога сум down вакво исцрпување делува позитивно. плус тоа еве лето иди малце да се затегниме :)

Probuvam da se smiram peejki si vo um :):) I mnogu pomaga toa da znaete :)

Едно шишенце бадел коњаче, кока кола и со колата на Водно, сам.
Нагоре се вози лудачки за да се истроши негативната енергија, надоле после ко бајче :)

Ретко ми пука филм, ми се има случено два-три пати во мојов живот, патем почнувам на типот/типката да му плеснам се у фаца, доколку продолжи со исто такво однесување, ќе го ставам под нозе, доколку се работи за женско...дајте предлог. :) :smir:

Sto znam se javuvam kaj drugar mi koj znam deka ke me smiri i ke me nasmee iako sum u toolku loso raspolozenie:) drugo pa ako sum iznervirana se izderavam po site krivi i nekrivi no pose svakja kolku loso sum postapila pa se smiruvam i sednuvam trezveno kako da si pomignam i sto bi me usrekjilo:)

IMA EDNA LICNOST STO NON STOP MI SE MESA VO ZIVOTOV,I NEKE DA PRESTANE DA SI GO PRAI TOA.PORANO SE NERVIRAV MNOGU ZARADI TOA,ALI SEA NEKA IDE U .........SME PRAELE MUABET I I IMAM KAZANO DA NE SE MESA,ALI I ONAKA NEMA STO DA PRAI BAREM SI RABOTI NESO.AKO NE I E DOSADNO I GLUPAVO NEKA PRODOLZI DA GO PRAI TOA,IMA MOJA DOZVOLA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom