Што кога се ќе ви дојде преку глава?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување
Momentalno rabotam na taa i na uste edna problemaika. Samo so na ovaa drugava problematika poveke obrnuvam vnimanie

Ќе отерам се у 3 лепе п. м. и ваљда се ке се среди

коа ке ми дојде се преку глава,правам неконтролирани работи,заради кој после тоа ми е криво,али ми се десило и од нервоза да заплацам,зашо сум гооолема плачка...

Кога вистински ми доаѓа преку глава се,се затварам во себе и крај.Ме нема за никого и за ништо на светов.Тешко ми е,но не кажувам,не зборувам со никого за себе,едвај да зборувам воопшто.Долго ми траат таквите „преку глава” периоди.
Кога ќе помине,полека и со многу зидови пред себе, излегувам од изолација,но не ми паѓа на памет, да комуницирам со тие, кои ми дошле преку глава.Едноставно немам таква потреба.

Mala nervoza,dve ne mi begaat sekoj den poso ne sum bas nervno ko so treba:)Ali za preku glava da mi dojde treba epten da mi zgresi ili da me iziritira eeeeeeeee toooooogas,podaleku od mene!Ne vikam, ne tepam do/ja grabam za kosa i ja nosam negde na samo,tamu smireno i objasnuvam,ne bas kulturno i ne biram zborovi,gagam kaj so boli oti ne sum bas pri sebe togas...more ic ne sum...i i' napomenuvam deka ako se povtori ze zarckala with Lucifer it self(bez zaebancija,iako sum taka logirana)A ako nekoj fizicki me maltretira togas ne dozviluvam,use od prv pat letaat partali,lazici,tengerinja,licnosta i po nekoj nesreken minuvac!

Malfunction, malfunction, System shutdown. Vo soba 2 saata refresh

Порано, кога се ќе ми дојдеше преку глава и сакав да си ги оттргнам мислите од се, се качував на покрив (не се секирајте, безбедно е:pos:) ноќе, и “стонирав„ под ѕвездите. :)

Сега, се затворам во себе, се изолирам на кратко, размислувам, си ги средувам фрките во глава, и се враќам во нормала “рехабилитирана„.:)

Ааа лоши моменти се тоа, ги жалам тие што се во моја близина во тој период:)...Тешки нервозирања, пцуења и свашта кажувања паѓаат во тие моменти.Гледам кога ќе дое до тоа да бидам сама.Си се затварам во соба, слушам балади некои, размислувам за се и свашта...и полека ми поминува.После тоа како препородена да сум:)

незнам дали ке реагирам баш културно ама на таа личност ке и кажам се што мислам за неа и ке и кажам што ми смета и ако сака да продолжи да се дружи со мене дека треба малку да се промени а ако не сака чао!

Барем мене кога ке ми дојде се преку глава бегам на кеј, да се изнатрчам, да ми помине нервозата, и кога ке се вратам дома сум искулиран до крај, немам гајле

Кога се ќе ми дојде преку глава,псујам како камионџија:)Велат најдобро се истресувал така човекот од бесот,а притоа да се остане само на паднати`тешки зборови`.
Шала.Гледам да нема никој во моја близина,зошто станувам неподнослива,да преспијам и она што сум го чувствувала претходно,нема да биде со ист интензитет.Кон тој што го предизвикал моето такво однесување...па едноставно го игнорирам.Не вреди да си губам време на муабети и убедувања што знам дека нема да резултираат со успех.Тешко на тој што ми дошол преку глава,можеби не му го кажувам тоа в лице,но на еден доста суптилен начин,што секогаш има ефект,а доста тера да се замислиш.

мене кога несто ми оди преку глава ми иди да скршам нешто

Слушалките на уши, ролерите на нозе и на кеј. Се поминува. Животот оди понатаму :toe:

:)) aa pa ja najdiplomatski prvo najljubezno i so najubavo izbrani zborovi se izvinuvam i predupreduvam deka ona sto kje sledi mozebi na doticniot/doticnata nema da mu/i se dopadne.....eee posle ne biram zborovi i ne se izvinuvam!! ednostavno si kazuvam i si se olesnuvam...ponekogas pravam film deka celo vreme sum bila u pravo i sum bila zrtva vo kontaktite so nego/nea........i taka!! posle ne me druzat ama toa e!!!:)))

Шо кога СЕ ќе ми дојде преку глава? Обично фаќам точакот и забегуам негде кај шо нема народда се изолирам малце, или па си легнуам на земја со слушалките на глава, дишам длабоко и "кулирам"!

А кога "некој" ќе ми дое преку глава му кажувам у фаца, али ретко кој ме вади од такт, само на брат ми му успева тоа ама он си знае како си мине тогаш :violent1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom