Што кога се ќе ви дојде преку глава?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување
Прњеку глава ми е од цензура на форумов, ете. Од тоа ми е прекуглава, како и од глупави теми.

Koga ke mi dojde preku glava nekoj mu kazuvam se vo lice a toa najcesto zavrsuva so golemaaaaaaaaa kavga!
toa ne go pravam samo za mene tuku i za moite frendici posto oni nemat hrabrost!:pehar:

Preku glava mi e odredeni li4nosti na forumov (mn malce se) zatoa sto pisuvaat glupi postovi i me provociraat i posle moite postovi gi brisat, ali JA SUM POSILNA ke izdrzam iako mi e dojdeno PREKU GLAVA:)

ако ми дојде се преку глава...сте наебале....

Dimitarc напиша:
ако ми дојде се преку глава...сте наебале....
fala so me predupredi... sea da ne se r4kam mnogu:icon_lol:

ко ке ми дојди, ке ви кажам. Јас сум многу весела личност
:je::je::je::je::je::je:

Доста тешко ми иде преку глава, односно собирам, собирам, собирам и на крај пукнувам. Кога ќе пукнам знам многу работи да изнакажам и да направам. Може кога ќе дојде тоа на таа личност подолг период лутина да и држам односно ич муабет да не и направам или пак едноставно да ја заборавам. Значи релативно сум толерантна личност не реагирам одма и бурно.

Ретко се случува да избувнам кога се ми е преку глава.Обично работите ги гледам од посветлата страна :icon_lol::icon_lol::icon_lol:.Ама ако во некој случај се случи тоа...да речеме дека е исто како да се рчкате со Луцифер лично :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

ja obicno koa nekoj ke mi s...ci probuvam so dobro ako nejkje so dobro edno kroshe. Ako te nervira psihicki zemi prvo probaj da mu kazes u faca ako nejke toa navredi go so site svoi zborovi. Ako nejkje ni toa ignoriraj go zasekogas ili zemi utepaj go na mesto.

Абре пробај со добро па ако неќе со добро со лошо. До толку ли е тешко ?

KaiTekk напиша:
ja obicno koa nekoj ke mi s...ci probuvam so dobro ako nejkje so dobro edno kroshe. Ako te nervira psihicki zemi prvo probaj da mu kazes u faca ako nejke toa navredi go so site svoi zborovi. Ako nejkje ni toa ignoriraj go zasekogas ili zemi utepaj go na mesto.

Абре пробај со добро па ако неќе со добро со лошо. До толку ли е тешко ?
фала за советот:):):)

Кога нешто ке ми дојде преку глава.....
Ја покушавам да си ја надујам главата, и афтоматски стварта шо ми била преку глава сега повторо ми е под глава.......:pishtoldz

Ignoriram,toleriram...se do ONOJ moment koga taa osoba ke se najde vo taka "fina" situacija,pa ke i go pljusnam po nos!:icon_lol: mamata!:pishtoldz

многу ретко ми доаѓа некој преку глава, ама кога стварно ЌЕ МИ ДОЈДЕ ПРЕКУ К** тогаш се карам се дерам, многу сум лоша со таа личност.:icon_lol:

koga ke mi dojde se preku glava sistemot do daska i ludnica gi pravam site komsii

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom