Што кога се ќе ви дојде преку глава?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување
Кога Све ми е преку глава, престанувам да го почитувам и почнувам да го пишувам со мала буква во реченицата: Нека иде све .....

Ja onaka pustam muzika i legnuvam da kuliram

...

Ретко дозволувам нешто да ми дојде преку глава , но ми се има случено , еднаш.Пред неколку месеци , и го скршив прозорецот во школо и направив илјада проблеми , но најлошиот е тоа што сега имам пет конци на левата рака.Сепак , причината беше многу банална , сега се чудам како воопшто можев да дозволам да ме испровоцираат на тој начин...

Па ќе почнам да им одвраќам на сите.....

Shto? Pa denes bese tipicen primer sto pravam koga ke me izvadat od takt i ke mi dojde preku glava toa.
Znaci kako sungjer sum,se sobiram vo sebe.Ama koga mu doagja denot za se naplakam.Kazuvam teski raboti i toa jas,po priroda tivka licnost,dobivam nekoja neverojatna sila od vnatre i vikam glasno! Se sto ke mi padne na pamet se kazuvam!Za se sto ke mi vratat za se imam odvogor.Mamata! :pishtoldz :nerv:

iskreno od damna mi se nema sluceno takvo nesto, ustvari mozebi sekoj den mi doaga po nesto preku glava...ama jas ne go sfakam tolku tragicno...i ne se zamaram mnogu,mnogu so tie raboti

Кога ке ми дојде преку глава, ја напуштам особата или групата и одам во просторијата наменета за пушачи. Палам дуван и помалце тоа од преку галва излага преку димот, и + имам време да размислам како после тоа преку глава да го симнам под глава,

а ако тоа не успее идам на плоштат и праам харикири. :) :)

Кога ке ми дојде преку глава си легнувам и заборавам на све

Има една личност што секогаш ме замара и јаде ептен големи гомна. Секогаш кога ке го видам ми иде да го убијам. Секогаш ми иде преку глава и ја секогаш му се дерам ама очигледно не разбира дека ептен замара.:pishtoldz

oooooooo temava... xmmm
Porano se si kutev, na site im popustav, i ja si go jadev stapot.
E sea ne. Koga si "naapan" vikaj deri se, so sakas pravi, krsi, samo izvadi go toa od sebe.
Site custva treba da se pokazat da se izduvas, ako bide obratno ke bide gadno za vas.

Koga ke mi dojde nesto preku glava stanuvam nepodnosli,odvrakam komentiram nesto sto veke podolgo vreme sum go mislela,si go vadam besot od mene

e koa sve kje mi doe preku glava idam vozam tocak na planina i jadam bedovi.ali nedaj boze bas sve da ti de preko glava onda samoubistvo ne bega!!!!

Чоек ај чил аут малку!Не приметуваш дека преку глава си ми..трпам трпам али ти го претера!-би бил мојот коментар!
Ако се ми се собере и ми пукне филм,ми вршат притисок од сите страни,вриштам,ме смирува тоа или идам сама на базен!
Има луѓе на кои треба да им се црта..на таквите не се трудам да им објаснувам,не ги регистрирам!

Ако нешто/некој ми дојде преку глава тогаш само кажувам се што може да се каже во една реченица/пасус и си гравирам точка. Па после тој ако сака на куров да ми се качи тоа што е гравирано не ќе може да го избрише. Поарно да не дојде тој степен кога ќе ја изгравирам точката оти тогаш стварно можеш слободно да го заборавиш вардарче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom