Zoshto?Скулгрл напиша:Нормално дека не можам туку така да прекинам некое пријателство.
.. .. ...

Se prashuvam dali sum greshka ili ne, ja bi prekinal odma bez dvoumenje, ako me izigral nekoj/a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zoshto?Скулгрл напиша:Нормално дека не можам туку така да прекинам некое пријателство.
.. .. ...
Јас бев во таква ситуација,но јас бев таа што ги предизвикуваше проблемите. На крај,сфатив дека така само ги повредувам и решив јас да ставам крај на пријателството-барем додека не научам како да се однесувам со пријатели. И мислам дека подобро е така.city напиша:Да се наоѓате во ситуација ваква:
Се дружите со одредена личност долго време ама она баш другарство.
И оп се случува пријателот ви потрфрла, гледате како ви врти грб, му барате услуга-од услугата ништо.... и слично.
Што ќе значи тоа? Крај на другарството? Или пак обид да се разрешат проблемите?
Ако е она баш другарство, не може наеднаш туку-така да врти грб и да се однесува поразлично. Може само да изгледа дека наеднаш дошло до тоа само ако постоела неискреност и затвореност (што не е баш одлика за баш другарство) меѓу двајцата. За да дојде до вртење грб или неодговарање на потребите на другарот, сигурно претходно нешто се случило и не било решено, или пак, било разговарано за тоа, но проблемот останал на исто место.city напиша:Да се наоѓате во ситуација ваква:
И оп се случува пријателот ви потрфрла, гледате како ви врти грб, му барате услуга-од услугата ништо.... и слично.
city напиша:Да се наоѓате во ситуација ваква:
premnogu se vrzuvam so sovek, i samo eden e dovolen da me pridobie ili nekoja mala sitnica. No ako celo vreme se druzam so edna licnost i stvarno ja smetam za drugarka ne bi i se nalutila za edna greska, ili bi razgovarala so nea ili ako premnogu me povredi bi vratila.zavisi kako bi me razocarala:helou:city напиша:Да се наоѓате во ситуација ваква:
city напиша:Да се наоѓате во ситуација ваква: