Што ќе постигне вашиот тим идната сезона?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Исто ако и оваа година плус ФА КУП плус Супер куп на европа плус Интерконтинентален Шампион
закон а

ИНТЕР- СЕРИЈА А и ЛШ КУП НА ИТАЛИЈА И СУПЕР КУП НА ИТАЛИЈА

1. Премиер Лига
2. Лига на Шампиони
3. Светско клубско првенство
4. ФА Куп
5. Супер Куп
6. Карлинг Куп
7. Комјунити Шилд

Од овие тука мислам дека ќе ги освоиме Премиер Лигата, Светското клубско, Супер Купот и Комјунити Шилд.

Најискрено незнам што ќе освојат...јебига немам такви моќи како овие претходниве пред мене што пишале.

1. Премиер Лига
2. Лига на Шампиони
4. ФА Куп
5. Супер Куп
6. Карлинг Куп
7. Комјунити Шилд

Од овие тука мислам дека ќе ги освоиме Премиер Лигата, Светското клубско, Супер Купот и Комјунити Шилд.

Sto tolku se furate na Mancester , gledaj malku realno!

Ќе освоиме и лига и куп, ако судиите си ја вршат работата како што треба ...

Ќе освоиме и лига и куп, ако судиите си ја вршат работата како што треба ...

Така е влатко се сложувам со тебе...
Но и во Лига на шампиони може како лани и па и подобро до полуфинале...ако не и до финале...кое го играме дома на Олимпико...

1. Премиер Лига
2. Лига на Шампиони
4. ФА Куп
5. Супер Куп
6. Карлинг Куп
7. Комјунити Шилд

ја би се додал дека ќе ги земеме и ФА, ЛШ и карлинг!:helou:

1. Премиер Лига
2. Лига на Шампиони
4. ФА Куп
5. Супер Куп
6. Карлинг Куп
7. Комјунити Шилд

ке надополнам и фа купот и лигата на шампионите :smir::smir:

ке надополнам и фа купот и лигата на шампионите :smir::smir:
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Инаку Милан мислам дека има сила за тројна круна ама јас сум обичен човек не сум како горе наведената личност така да не знам дали и тоа ќе го освои:toe:

Годинава очекувам од Тиквеш да ја покори третата македонска лига и без проблеми да се пласираме во втора лига, за прва лига ќе биде малку потешко ама ако даде Господ и до таму ќе доприме :vozbud:

Од мојата шпанска лубавница очекувам да освои се живо, иако Примера не ми е толку важна годинава колку што сакам ЛШ да ја освојат, да заќутат хејтерите малку :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom