Што ќе постигне вашиот тим идната сезона?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam da osvoi Premier liga,nisto drugo ne treba,u liga na sampioni neka ispadnat uste po grupi,samo Premier da osvojat:toe:

До година ли???
Па трет пат по ред Лига на Шампиони!!!!:vozbud:

Па веројатно нема да успее да ги одбрани сите титули што ќе ги освои оваа сезона.

Makedonija GP ke stane osvojuvac na Dvojnata Kruna vo Makedonija . Za Liga na Sampioni e malku rano za zborenje vazno so Bozja Pomos Gjorce da go vidime osvojuvac na Dvojna Kruna. Se nadevam na Finale so starite pacientii Skendija ama sega na raat da gi lupneme a ne da se macime vo posledna minuta infarkt natprevar . I so gordost da go gledame vo Evropa pa da zgazime nekoj kvaliteten protivnik .Leeeeleeeeee ludilo ke bide eeeeeeejjjj . Istocna Tribina polna so Lavovi , koreografija nezaboravna i ludo navivanje e toa ke bide nezaboravno . :vozbud::vozbud::vozbud:

Се што може да се земе

Па ЛШ немаме одамна земено :pipi:

Редно е Интер да ја освои лигата на шампионите после подолго време. Реално, оваа сезона не бевме дораснати за оваа титула. Ни треба поголема креативност во средниот ред, еден плеј и еден полушпиц. Останатите се супер... Тука е и Мурињо па мислам дека се многу реални овие очекувања...

Сигурно дека сакам титула. Милан без титула во Европа не е замисливо....

Ocekuvam da si gi odbrani titulite, od prethodnata sezona, aj i da ne se zamaraat kojznae kolku so Karling Kupot ili so ti znam ama Ligata na Sampionite i Premier-ot da ostanat na Old Trafford :) (wink)

Ако влеземе во Лига на Шампиони 100% ја освојуваме бидејки тоа е најпогоден терен за победи на Милан.
Калчото помалку не интересира и скоро секоја година помеѓу првите 4 екипи завршуваме па затоа тоа не ни е во преден план.

B` година очекувам ЛШ, и се друго можно да се освои.Тоа го очекувам и годинава.Сепак не може од сега да се говори каква ќе биде формата на нашите екипи за до година.

Оваа година ќе освои се што може да се освои,освен супер купот во кој изгубивме од Зенит :nesum:Другата година ќе го повтори успехот од оваа година.
Светското клубско првенство,Премиер Лига,Лига на Шампиони,Карлинг Куп,Фа Куп,Кумјунити Шилд.Од тие 6 имаме освоено до сега 3..Премиер лигата има 4 бода предност,+натпревар помалку,лига на шампиони сме до 1/4 финале,фа куп сме до 1/2 финале.На тие 6 од другата сезона и плус суперкупот. :)
Скромно нели ?:back:

Е искрено ние Миланезите одвај гледаме да започне идната сезона и од неа многу очекувам скудето и лигата на шампионите а и редно е веке идната година скудето да го освоиме со нов тренер позз

Се ке освое и Л.Ш и Сериа А:vozbud::vozbud::vozbud:
rby848.jpg

Онтопик:

Јуве мислам дека наредната година ке го освои скудето по 30 пат за мене(инаку 28ми ке биде со 2 одземени). За ЛШ шампиони не прогнозирам ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom