Што ќе постигне вашиот тим идната сезона?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа година ќе освои се што може да се освои,освен супер купот во кој изгубивме од Зенит :nesum:Другата година ќе го повтори успехот од оваа година.
Светското клубско првенство,Премиер Лига,Лига на Шампиони,Карлинг Куп,Фа Куп,Кумјунити Шилд.Од тие 6 имаме освоено до сега 3..Премиер лигата има 4 бода предност,+натпревар помалку,лига на шампиони сме до 1/4 финале,фа куп сме до 1/2 финале.На тие 6 од другата сезона и плус суперкупот. :)
Скромно нели ?:back:
Добро немора да претеруваш до толку многу се замислувате поштено

За идната незнам, за оваа знам дека ќе ја освоиме бундес лигата и ЛШ :helou:

веке освоивме комјунити шилд,карлинг куп и светски клубски куп,ни остануват уште ЛШ премиер лига и фа куп :smir: ке ги освоиме верувајте :vozbud:

4e osvoime se, miki maus kup, pl i fa. Kje se izdigneme povtorno od mrtvite kako feniks i kje vladeeme pak so engleska i so evropa a bogami i posiroko.

Четврт финале ЛШ, полуфинале Копа дел Реј, второ место у Лалига, и ќе си го повратиме епитетот Barca's bitches.

Оваа сезона според мене е многу добра за мојот Милан, од 14то на 3то место не е малку, секоја чест, но сезонава ќе заминеме без трофеј.

За следната јасно е дека ќе атакуваме на ЛШ и Серија А. Според мене следната година бр.19 скудето во нашите витрини.

Оваа сезона според мене е многу добра за мојот Милан, од 14то на 3то место не е малку, секоја чест, но сезонава ќе заминеме без трофеј.

За следната јасно е дека ќе атакуваме на ЛШ и Серија А. Според мене следната година бр.19 скудето во нашите витрини.

Eeeeee MILAN AC :D postoi li uste toj klub da mu se nevidi kako stojat rabotite tamu :) vo vremeto na Bierhoff i Weah mislam deka Milan bese najdobar ama toa vreme i na glava da stoes cel zivot ne se vrakja .
--- надополнето: 11 мај 2013 во 09:15 ---
Btw mojot Bayern ocekuvam ne vo narednata tuku vo narednite 10 godini da dominira so fudbalot vo evropa !

Eeeeee MILAN AC :D postoi li uste toj klub da mu se nevidi kako stojat rabotite tamu :) vo vremeto na Bierhoff i Weah mislam deka Milan bese najdobar ama toa vreme i na glava da stoes cel zivot ne se vrakja .
--- надополнето: 11 мај 2013 во 09:15 ---
Btw mojot Bayern ocekuvam ne vo narednata tuku vo narednite 10 godini da dominira so fudbalot vo evropa !

Постои уште, постои. Се гледаме наредната сезона во финале ЛШ :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom