хммм. Многу добра тема за нашиов балкански менталитет:bravo:..Па сега мое мислење, и кај мене не влијаат многу озборувањата, ама сепак тие те тераат да мислиш на тоа ( Пр. ти кажува некој дека женската те мами, и ти нормално ќе се подзамислиш, никој нема да остане рамнодушен на тоа што ќе му го речат..)Но..тука има едно големо НО...Ти оттука треба да постапиш правилно..Ако ја/го сакаш девојката/момчето ти треба прво да се консултираш со него дали е тоа вистина, и тоа не треба да доведе до никаква караница, туку како обичен муабет(По тој муабет ти можеш да видиш дали те лаже или не)И тука има втора работа..Доколку одите подолго, односно имате подолга врска и ако сте сигурен во девојката/момчето дека нема шанси да направи некоја глупост, нема ни потреба да ја прашувате..И ако и имаш доверба во девојката/момчето ќе ги прифатиш одговорот како вистина..Сепак, ќе ја ставиш и неа на твое место , и таа би се подзамислила..Зошто, има злобни јазици кои можат да ти го речат тоа од љубомора, и прават намерно за да те видат down..Искрено, мене не ме интересира што мисли околината за мене и за мојата девојка, мене ми е супер..Капиши?? Можат да зборуваат што сакаат .. Но СЕПАК СЕ СЕ ГРАДИ НА МЕЃУСЕБНАТА ДОВЕРБА!!! Дали ќе дозволиш некој да си игра со тебе, зависи од тебе....