Што ќе кажат другите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Добро,ќе ми падне многу криво зошто баш за мене и него ама пак ќе размислам односно нема да направам ништо дур не испитам и не осетам на моја кожа.А колку што знам такви рекла казала се многу бројни и не се замарам многу многу,ама и во последно време слушан такви муабети и од машки што многу некогаш знае да ме налути,особено од другари,но пак може и да љубоморат па да зборат.Така?:)

Се додека ги слушаш другите немаш значи изградено свое ЈА значи врската е твоја и нема што да се советуваш со други значи ти одлучуваш во твојата врска како ќе биде и такви работи значи само ти можеш да си знаеш како ти е во врската никој друг а може да му кажуваш сите работи ама не да ме советува

Kako mozam jas da gi slusham drugite koga sum najpameten i najfraer , ako gi slusam ne bi bilo toa pametno a nitu fraerski... taka da jas si znam

najfraer напиша:
Kako mozam jas da gi slusham drugite koga sum najpameten i najfraer , ako gi slusam ne bi bilo toa pametno a nitu fraerski... taka da jas si znam
Заборави уште една многу битна особина. Самобендисан.
Друже, што размислувањето ти оди во оваа насока, не би било лошо малку да ги послушаш и другите...:toe:

Acid напиша:
Заборави уште една многу битна особина. Самобендисан.
Друже, што размислувањето ти оди во оваа насока, не би било лошо малку да ги послушаш и другите...:toe:

Se zezam druze ne do taa mera , ama ipak ne e pametno da slusas drugi samo svoeto srce i glava , ja taka se si mislam i praktikuvam

Porano ne se grizev sto mislele drugite. No otkako vlegov vo takva vrska, kade sto drugite premnogu zboruvaa (deka ne treba da idam so nego i takvi stvari), na kraj svativ deka tie imaat pravo. Porano voopsto ne mi vlijaea mislenjata drugite. No sega mislam deka premnogu mi vlijaat (se razbira ne mislam na mislenjata na site, no na pobliskite da).

Не се грижам што ке кажат другите.Си фурам по план, па на крај моја е таа врска и што има да се мешаат другите.Јас мислам дека тој што сум го одбрала е најдобриот па така другите и да ми зборат дека на пр. таа врска не е ок јас останувам на моето.:toe::toe::toe:

ма боли ме к*рац кој шо ке каже

Па вака .. ќе ги ислушам(доколку имам време) но нема да дозволам тоа да ми влијае на врската.Доколку е многу очигледно дека е тоа вистина..тогаш ќе обратам повеќе внимание , но доколку видам дека нема врска од нивните муабети, ги ставам и едноставно .. не ми е гајле за нив. Има злобни луѓе .. или љубоморни хехе што сакаат да уништат некоја врска .. сепак доколку некој пријател ми каже доржбронамрене совет ќе му бидам и благодарна, но во принцип не обрнувам внимание на озборувањата се додека се само озборувања. :)

Mn ne mi e vazno sto ke kazat drugite bez razlika za kakva situacija se raboti dali e vrska ili nesto dr,se slusam sebesi i na sebe si veruvam najmnogu.dobro gi slusam i zborovite na onie okolu mene no sepak vo denesno vreme site sakaat da ti nastetat otkolku da ti pomognat.so onie najvaznite ima momenti koga se sovetuvame i si pomagame.dali se plasam od ogovaranje,pa ne bas zasto operirana sum odamna od tie raboti,dosta sum slusala i veke ne se zamaram.dali imam hrabrost da ja zadrzam vrskata?normalno ako vredi za nesto da se boris zasto da ne?

Море нека идат нек се ебат тие од страна

Muabetite od strana ne mi se bitni uopste!
Ne mi e bitno ni sto ke mislat drugite ako jas sum so Mr.X,i nikad ne se zamaram so toa sto ke mi go kazat drugite.Mnogu sum svoeglava i se si praam kako sto JAS sakam
A i plus,mototo mi e-MY LIFE,MY RULES...Za mojot zivot resavam jas i samo jas.:aplauz:

Ne me interesiraat drugite,bidejki jas ne ziveam za drugite,ziveam samo za sebe i si pravam kako sto jas sakam,a za toa dali ke me ogovaraat ic ne mi e gajle!Pozz..

Porano mislev deka ne vlijae nisto na mene.Ne me intersirase voopsto mislenjeto na drugite (sekako so isklucok na najbliskite). No vo edna vrska tolku mi se mesaa site, site zboruvaa protiv nas, totalno od site strani, kako se da bese protiv nas...I togas se drzev do toa deka ne mi e gajle sto mislat i zboruvaat drugite za mene i izdrzavme nekako, no ne za dolgo. Toa bese i pomina a sega pak stojam na toa deka ne se zamaram za toa sto zboruvaat drugite.

deXterche напиша:
Za ova vo pravo si. Treba da se slusa sto velat i drugite.:star:
Можда треба да се слушаат ама не и да решаваат за тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom