Што кажува вашиот изглед (фаца) за вас?

• Креатор на темата Креатор на темата smihajlo
  • Време на започнување Време на започнување
Порано у основно кога лудував немаше мн кои го сфаќаа тоаа... Сега се смирив колку-толку и другите почнаа да ме сметаат за ептен одлепена... ај оди сега верувај му на изгледот... си нема врскааа.... !!!

Цитирам: дека сум нарцисоидна пуфлица со кренат нос со која луѓето се плашат да започнат муабет :cautious:

Еј фраери, препукување на профил или кај си сакате. Поздрав.

Он-топик - Мирен, тивок, смотан, нрд, потенцијален сериски убиец.

Мојата фаца кажува дека нема да плаќам за секс никад :cool:

Инспириран бев од една забелешка упатена кон мене дека изгледам како мирен и симпатичен дечко.
Оваа забелешка дојде од личност што скоро и да не ме познава.
Ич не треба да те познава, за да оцени дали си и' симпатичен. Тоа ваљда е категорија што се проценува според надворешен изглед.

....или ти мислиш на симпатичен, како резултат на поширока, комплетна обсервација?

дека сум опасен дечко а кога ќе ме запознаат подобро сфаќаат дека сум фин, мил и најпрекрасен (но тоа е бидејќи не го знаат моето вистинско лице -> првиот впечаток е вистинскиот :) )

А како го замислува секоја мајка зетот?
Маж домаќин, со имоти, добиток и механизација, финансиски добро ситуиран, строен, мустаќ црн густ со тук тамо некое бело влакно, лице и раце осунчани и машки отврднати од работа в поле, на секое идење на гости носи полутче, канта сирење триест јајца, кајмаче, две оки ракија и пет оки вино. Љубезен кон мајка и заштитнички строг кон невестата. Чоек шо знае да ја подучи невестата на скрмност покорност и домаќинлук.

Незнам зошо кога ке ме видат помислуваат дека сум Чак Норис.Е убо де не Чак ама некој арогантен, намуртен,...
Всушност на човек му требаат 5 минути со мене за да запримети дека сум смотан,интересен и насмеан.И ЗЕЛЕН де нормално:D

Мојата фаца на луѓето им остава впечаток дека сум муле :), кога ќе прозборам не веруваат на ушите :pos:, се чудат и секогаш ми велат дека друг впечаток оставам кога ќе прозборам. :icon_lol:

абе кога ќе се навијам оратор не ми е рамен,:pipi: штета што ме мрзи да зборувам и дискутрам.:icon_mrgr:

Ја сум у принцип Мона Лиза на изглед. Ми судат многу по Мона Лиза, мислат дека сум со блага насмевка секад, а знам да бидам и бес, а и со фатена коса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom