Што имате тренирано, тренирате или би сакале да тренирате?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Тренирав кошарка од 5то одд до кај 8мо негде :) и се префрлив на друг спорт хах

Иам тренирано карате едно време, сеа идам малце на теретана, ако е некое тренирање. :)

eee ke igre li nekoj na OLIMPIJADATA so ke se odrze u STRUMICA od CETVRTOK?
Јас не играм а нема ни да зимам дете (кој ќе го трпе 5 дена)
mysmilie_3158.gif

А имам тренирано кошарка, ама ништо од бизнисот..

4I4 напиша:
Iam trenirano odbojka godina ipol. Ali ne ja zasakav premnogu i zatoa kvitnav.

A bi sakal da treniram Ping - Pong. U skolo igrame postojano so drugarite i stvarno (da ne se falam) parce pravam. Go osekam i mi lezi toj sport.
Лажееее:pos::pos::pos:
Порано тренирав кошарка ама веке не
Сега играм фудбал...на Фифа 2008

Tренирав фудбал до пред 6 месеци но ме спречи повреда на коленото и лошите услови за работа и затоа решив да се осврнам на уличен баскет и добро ми е победиш оп сокче ако исгубиш ќе купиш сокче интересно е пред се:pos2::pos2::pos2:.

Тренирав како мал кратко време ка-ра-те , па едно три години кошарка , сега билдам :pipi: , а сакам да почнам да тренирам некоја боречка вештина ...

Најпрво тренирав гимнастика 6 месеци.
Па тренирав кошарка 1 1/2 година,па едно 2/3 месеци одбојка.....
Инаку рекреативно играм се`.
ПС:4и4 реванш може?:) А и Николиќ може да се убаце ако сака(на пинг понг се разбира):):):)

па имам тренирано кошарка со надеж дека ќе потпорастам,потоа ракомет,карате,веслање,и така..

од ко памтам за мене тренирам фудбал....ама престанав од пред некое време....се скарав со тренерот упм многу ме изнервира и не одам од тогаш:pipi:

Porano trenirav fudbal ama trenjerot mi rece ti si mnogu jak ne treba ovde da se sramis so nas "TI TREBA DA IDES NEGDE NADVOR" i mi dade otkaz, sea igram kosarka - abe izmislen sum za sve sportojve osven za CS!!!

trenirav tenis edno 6 godini, mozda i pojke. Sea sakam pak da pocnam, ama samo onaka rekreativno, poso kasno e za neso pojke. Sakam i rakomet, ama nemat vo ohridov. Ako imat nekoj od Struga so odit na rakomet ako mozit da mi kazit koa imat treninzi, kade i neso pojke za klubot...?

имам тренирано кошарка околу една година, тренирам тенис 5-6 години, ама не сакам ништо да тренирам

карате и фудбал имам тренирано:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom