Што имате тренирано, тренирате или би сакале да тренирате?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
почнав со тренинзи кошарка во тим систем 2 години
после во пантери 2 тренинга
па аикидо и ракомет во исто време, а сега абстинирам

Тренирав ракомет у 7мо одд. и одлично ми одеше, ама се откажав оти ми здосади

Тренирав ракомет у 7мо одд. и одлично ми одеше, ама се откажав оти ми здосади

:AAA: а ја да не знам :pos:

На темата...

Ко мала редовно играв фудбал, у основно кошарка ама никогаш не се запишав да тренирам, а сакав, глупа сум знам.

Имам тренирано одбојка и едно време одев на аеробик. А шо би сакала - да имаше услови у Велесов би одела на пливање, ама.... нема.

од мал т.е 8 години фудбал..малце одбојка само 2 месеци бидејки фудбалот имавме одмор,спортско качување(sport climbing) рекреативно т.е 1 година скоро,а фудбал непрестанато! позз ... би сакал да пробам кошарка но..

Jas od 7-mo oddelenie trenirav karate do nekade 3 godina sredno posle se otkazav.Inaku ona sto vo momentot sakam da go treniram e kosarka ama me mrzi da se mrdnam od pred kompjuter:baeh:

Јас тренирам кикбокс и не мисалм да се откажам добро ми оди и аикидо тренирам во исто време ама некако не ми оди баш најдобро:d:d

imam trenirano rakomet 6 god,nmogu bese dobro no poradi nemanjeto na ekipa prinudno se otkazav:toe: a inaku imam trenirano i odbojka,gimnastika(2 god),plivanje i.....e dosta e tolku:salut:

jas imam trenirano odbojka,fudbal,bodibilding(i uste treniram)
a sakam da treniram kosarka ali sum star:toe:

imam trenirano fudbal 2 meseci kosarka 2 meseci odbojka 5 meseci gimnastika 3 godini i planinarenje{orientacija}6 godini

3 години Aikido,
1.5 година пливање,
3 години Taekwondo,
6 месеци теретана.

фитнес и аеробик, 6 месеци, ептен ми е мака шо прекинав... ај се надевам со нови сили, пак ќе почнам :)

eee ke igre li nekoj na OLIMPIJADATA so ke se odrze u STRUMICA od CETVRTOK?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom