Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
КРИЕНКА - со помалата внука,овде во станот,бидеиќи се уште не и се спие,
но таа се победува и секаде ме наоѓа,под маса,позади завеса во регал и ВЦ,
но јас сум ти стар лисец-генерација на Киро,па ми текна и ова додека таа жмури,
излегувам на тераса,а поради завесата на малечкото моме не и текнува за тоа место,
но и тоа после кратко време се откри или и поткажа некој-е сега мислам нешто друго...
што да сторам, но арно рекле уште постарите - не си фаќај игри со деца.ќе те победат...

Sniper - Ghost Warrior 2
+1
Одлична игра, уште сум на почеток, мислам дека ќе биде подобра од првиот дел во кој ме нервираа со поцрвенувањето на непријателите, јбг финта е да ги распознаеш во џунглата, а не да ти ги бои со црвено кога случајно ќе ги пронајдеш со зум.

+1
Одлична игра, уште сум на почеток, мислам дека ќе биде подобра од првиот дел во кој ме нервираа со поцрвенувањето на непријателите, јбг финта е да ги распознаеш во џунглата, а не да ти ги бои со црвено кога случајно ќе ги пронајдеш со зум.
Малку оф топик прашање, стварно е добро направено AI на непријателите?И дали приказната од кецот се надоврзува со двојката?

+1
И овде ги поцрвенува, уствари над нив со црвено v ги означува... кога ќе те забележат...
.. инаку, графиката е добра... бара стелт играње, мисијата во Сараево е одлична... сега сум во Тибет...

Јас ја завршив SGW 2, одлична игра штета што е толку кратка...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Dark Souls!!! Ми требаа 50 саати да ја завршам прв пат, па ај да видам колку ќе треба на New Game +

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Dark Souls!!! Ми требаа 50 саати да ја завршам прв пат, па ај да видам колку ќе треба на New Game +

Јој, ja изгубен бев нацело, за 80 часа едвај 50ти левел бев првиот пат. И не ја завршив.
Кога почнав одново па после и со new game+ за 80 часа, 110ти левел, така нешто.

Јас завршувам Tomb Raider, ептен кратка.
Си почнав Path of Exile.
И се оставам на Fun Run. :mad:

Bioshock најновава
за почеток колку што поиграв малку...не ми е толку интересна како кецот иако не ја направија истата грешка како со двојката па се работи за сосема друга приказна, временски период, град, атмосфера....пак тука е она дежа-ву чувство дека веќе си поминувал низ истите работи....градот е интересен али овој период 1910тиве а и самите луѓе ми се тапа некако :D ...први впечатоци колку за почеток...

Air Rivals ( online multiplayer игрица ). Можам да играм 24 / 7, воопшто не здосадува ( за оној кој ќе ја сфати бидејќи е малку сложена ) :D

Skyrim, поради Dragonborn DLC-то ја почнав од почеток, 50тина саати до сега, main storyline скоро и не е чепнат. I probably won't play another game anytime soon.
Само што ми се игра BioShock Infinite сега, може пауза да и направам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom