Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Ц ц ц што зараза е менаџерот 2001ва...ама со нов апдејт :) по цели денови тоа само играм значи :)

Ми текна на Half Life дека не ја доиграв у средношколските денови, и фатив да си ја играм пред некој ден. :)

Јас започнав со Star Wars the Old republick, од ноември е бесплатна но со ограничувања, и супер е играта.

Јас ја играв 3 месеци коа си беше со месечна претплата. Кажи ми, како е со рестрикциите сега? Неам сам проверено ама од тоа што го читам по портали и форуми било ептен лошо, имало премногу нелогични рестрикции, вистна е?

сега сум sergeant за рестрикции не сум осетил бидејќи сум мал левел не сум квалифициран да ти кажам ама многу ми се допаѓа играта ќе ти кажам ако налетам на рестрикции

сега само што видов дека во antique shop има предмети за со aeria points да се купи и дека само 5 квеста можеш да имаш активни ако најдам друга работа ќе ти кажам.

При крај сум со симињање на Shogun 2 Total War, ми кажувале оти е супер, али колку ќе ја врви на машината ич не знам...

Јас ја играв 3 месеци коа си беше со месечна претплата. Кажи ми, како е со рестрикциите сега? Неам сам проверено ама од тоа што го читам по портали и форуми било ептен лошо, имало премногу нелогични рестрикции, вистна е?
Па јас играв само до 3lvl, и до сега не приметувам ништо посериозно. Но бидејќи при логирање едното од двете прашања за безбедност го имав заборавено и ме блокираа, па имаат некоја си поправка на сајтот и морам да чекам за да се врати во нормала. Знам само дека рестрикциите важат за некој итеми и искористеноста на слободниот простор во backpack-от.

Бордерлендс 2 . Најбоље игра .
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 23:49 ---
Бордерлендс 2 . Најбоље игра .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom