Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам, кај е зелката овде не ја гледам?
Под свинското,уствари она е виолетова боја али на сликава е испадната ептен темна затоа што светлото на кујна е лошо ептен.
20201231_152126.jpg

Само 2,5 кг мајонез салата?
134653425_1523283238062720_5299638646597722547_n.jpg

*laughs in 3,35* :icon_mrgr:

IMG_20201231_133245_compress77.jpgIMG_20201231_134410_compress28.jpgIMG_20201231_134537_compress58.jpg
Како намаз ваљда иди, не баш путер од кикири, со растително млеко од бадем и кикири офц. Немав засладувач и за вкус ставив горко какао. Сакам вкус на горко какао. И искрено ми се допаѓа. Со многу семиња од горе и киви.

И свинското од овој агол побоље се глеа. Се смее!
Фала,у живо е мн.боље,целата композиција,само јас не дружам со камерава
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 279492Прегледај го приврзокот 279493Прегледај го приврзокот 279494
Како намаз ваљда иди, не баш путер од кикири, со растително млеко од бадем и кикири офц. Немав засладувач и за вкус ставив горко какао. Сакам вкус на горко какао. И искрено ми се допаѓа. Со многу семиња од горе и киви.
Глеам конзервиран наут користиш )))

Мм го земав преѓе од рафт, ми фати око. :ROFLMAO:
Топ е,овие Cister производи ги увезува Франко португалец,за Скопјанка е женет,заедно дванконтракта на брод работевме)))))

Мм го земав преѓе од рафт, ми фати око. :ROFLMAO:
Топ е,овие Cister производи ги увезува Франко португалец,за Скопјанка е женет,заедно дванконтракта на брод работевме)))))

Мм интересно, видов и црвен грав, бел и леќа имаа и ептен око ми фати ама некако за наут сум расположена и ептен непланирано го земав од рафт. :ROFLMAO:

Ја не ги знам по вкус дека пред 3-4 години се појавија у Македонија,баш толку ја колку што не сум бил доле..Треба реклама да снимам со овие коа ќе одам сеа на пролет..Ја bonduelle користам.

црвен грав

Црвениот грав го блендираш и блендер,и го ставаш да се кува на тивок оган со постојано мешање.Сол,бибер,лук у прав,ким во прав,ситно сецкан црвен кромид..и имаш frijoles
3996-cuban-black-beans-frijoles-negros-1120.jpg
Toп дип..
У некој луди комбинации можеш и со авокадо да го комбинираш.У Мексико на свадба коа бев, фријолес и гуакамоле се дупнав од јадење.
А тоа леќата консервирана у салатна комбинација со рендан морков,лук,ораси,масло и јаболков оцет ме отвара три прста ))))
Ја не сум фан на леќата,али консервираната е свршување.

Јас грав многу јадам и гравот баш станав да видам, моментално од овој имам ама земам и друг. Баш ќе пробам посекако имам а звучи вкусно. Леќата најмалку око ми фати оти јас секој ден јадам црвена, ама црната ми е мех ама дипов ептен око ми фати. :ROFLMAO:

Јас грав многу јадам и гравот баш станав да видам, моментално од овој имам ама земам и друг. Баш ќе пробам посекако имам а звучи вкусно. Леќата најмалку око ми фати оти јас секој ден јадам црвена, ама црната ми е мех ама дипов ептен око ми фати. :ROFLMAO:
За боље шмек,земи обичен ким,потпечи го на суво тавче и на машика за мелење кафе пушти го,да се напраи пудра... ))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom