Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да прашам, кај е зелката овде не ја гледам?Последното јадење за 2020.
Pork belly со пире од целер,сладко-кисела црвена зелка,и сос карамел.
Прегледај го приврзокот 279475
И свинското од овој агол побоље се глеа. Се смее!Под свинското,уствари она е виолетова боја али на сликава е испадната ептен темна затоа што светлото на кујна е лошо ептен.
Прегледај го приврзокот 279476
Фала,у живо е мн.боље,целата композиција,само јас не дружам со камераваИ свинското од овој агол побоље се глеа. Се смее!
Глеам конзервиран наут користиш )))Прегледај го приврзокот 279492Прегледај го приврзокот 279493Прегледај го приврзокот 279494
Како намаз ваљда иди, не баш путер од кикири, со растително млеко од бадем и кикири офц. Немав засладувач и за вкус ставив горко какао. Сакам вкус на горко какао. И искрено ми се допаѓа. Со многу семиња од горе и киви.
Мм го земав преѓе од рафт, ми фати око.Глеам конзервиран наут користиш )))
Топ е,овие Cister производи ги увезува Франко португалец,за Скопјанка е женет,заедно дванконтракта на брод работевме)))))Мм го земав преѓе од рафт, ми фати око.![]()
Топ е,овие Cister производи ги увезува Франко португалец,за Скопјанка е женет,заедно дванконтракта на брод работевме)))))Мм го земав преѓе од рафт, ми фати око.![]()
Мм интересно, видов и црвен грав, бел и леќа имаа и ептен око ми фати ама некако за наут сум расположена и ептен непланирано го земав од рафт.Топ е,овие Cister производи ги увезува Франко португалец,за Скопјанка е женет,заедно дванконтракта на брод работевме)))))
Автоматски споено мислење:
Топ е,овие Cister производи ги увезува Франко португалец,за Скопјанка е женет,заедно дванконтракта на брод работевме)))))
црвен грав
А тоа леќата консервирана у салатна комбинација со рендан морков,лук,ораси,масло и јаболков оцет ме отвара три прста ))))леќа
Јас грав многу јадам и гравот баш станав да видам, моментално од овој имам ама земам и друг. Баш ќе пробам посекако имам а звучи вкусно. Леќата најмалку око ми фати оти јас секој ден јадам црвена, ама црната ми е мех ама дипов ептен око ми фати.bonduelle
Шефе, you da man!Последното јадење за 2020.
Pork belly со пире од целер,сладко-кисела црвена зелка,и сос карамел.
Прегледај го приврзокот 279475
За боље шмек,земи обичен ким,потпечи го на суво тавче и на машика за мелење кафе пушти го,да се напраи пудра... ))))Јас грав многу јадам и гравот баш станав да видам, моментално од овој имам ама земам и друг. Баш ќе пробам посекако имам а звучи вкусно. Леќата најмалку око ми фати оти јас секој ден јадам црвена, ама црната ми е мех ама дипов ептен око ми фати.![]()