Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
А пица некој стаи еве го Стево, ебате тоа.. :icon_lol:

Мене дома ми квичат коа кромид ставам, многу селска пивара била бе..
Кромид е топ бе, си мекнее на пица. Исто и јајце мразам на сред пица али ок тоа е веќе ствар на вкус, а за тревата нема дискусија. :icon_lol: Абе кога сме кај пица, кој кашкавал го ставате? Кој најдобро се топи? Јас мислам чедарот, али дајте предлози од искуство, секако ќе готвам сеа за НГ па да соберам идеи. :D

Кромид е топ бе, си мекнее на пица. Исто и јајце мразам на сред пица али ок тоа е веќе ствар на вкус, а за тревата нема дискусија. :icon_lol: Абе кога сме кај пица, кој кашкавал го ставате? Кој најдобро се топи? Јас мислам чедарот, али дајте предлози од искуство, секако ќе готвам сеа за НГ па да соберам идеи. :D
Јас обично ставам зреана моцарела и гуда, ептен топ.

Абе не е тоа трева не заебавај, зелка е зелка не мешај баби и жаби. :D Трева е босилек, магдонос, рукола, жива ограда и ред други такви ужасни тревкасти работи, матер штетна им ебам. :D

Абе сарма се витка и во зелка и во тој ловоров лист. Првата варијанта е топ, втората и јас не ја можам.
И босилек како оди со лукче на пицата... абе не знаеш што пропушташ.

За кашкавалот иам две варијанти.
Кога ставам сувомеснато на пицата ставам гауда. Чедарот го обожавам за хамбургери пример, во пица ми е многу јак, многу се истакнува во вкусот и ги покрива другите состојки.
Кога е веге пицата тоаш моцарела.

Забрането е?
Нејќам бе морков у сарма.
Автоматски споено мислење:

Абе сарма се витка и во зелка и во тој ловоров лист. Првата варијанта е топ, втората и јас не ја можам.
И босилек како оди со лукче на пицата... абе не знаеш што пропушташ.

За кашкавалот иам две варијанти.
Кога ставам сувомеснато на пицата ставам гауда. Чедарот го обожавам за хамбургери пример, во пица ми е многу јак, многу се истакнува во вкусот и ги покрива другите состојки.
Кога е веге пицата тоаш моцарела.
Абе не е ловоров лист, лист од лоза е моме :icon_lol:

Нејќам бе морков у сарма.
Автоматски споено мислење:

Абе не е ловоров лист, лист од лоза е моме :icon_lol:

Не го јадам, не го ни знам. Исто изгледа бе :D
Знам баба ми стално по тие посните слави прави таква сарма што наидува на разочарување на сите на масата. Среќа се покрива со чомлекот некако па ајде, простено и е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom