- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.650
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има на место да го намести
Хахаха уште сам да се опраам,и таман ќе биде,хахаха
*Салата Фраерска(работно име)
Салата со млад rhubarb (неможам да го прогуглам како е на нашки) и магдонос,печено цвекло,маринирани кајсии,чипс од црвен кромид,сушени чери,ораси, мус од овчо сирење и пудра од цвекло ))))
Прегледај го приврзокот 278538
Кисело сладокОва rhubarb прв пат го среќавам.
Што вкус има?
Могуче, али осетив момент да опалам хејт.@Stefan-kobe баш ми одговара руколата на пица бе.... дава некој посебен шмек со печурката и лукчето.
Не знам, се ужаснувам од тоа тревите, особено на пица. Или кога ќе налетам на ловоров лист во селско месо, ми иде и грне и тањир и све да фрлам низ прозор.Могуче, али осетив момент да опалам хејт.Не знам, се ужаснувам од тоа тревите, особено на пица. Или кога ќе налетам на ловоров лист во селско месо, ми иде и грне и тањир и све да фрлам низ прозор.

Кај виде трева во сарма бе?А ВО САРМА НЕ ТИ СМЕТА А??????![]()
Или за ловоров лист мислеше? Иначе не сум некој фан на сарма, посна обожавам, мрсната онака.Па во шо се витка сарма бее аххх лелеееКај виде трева во сарма бе?Или за ловоров лист мислеше? Иначе не сум некој фан на сарма, посна обожавам, мрсната онака.

Абе не е тоа трева не заебавај, зелка е зелка не мешај баби и жаби.Па во шо се витка сарма бее аххх лелеее![]()
Трева е босилек, магдонос, рукола, жива ограда и ред други такви ужасни тревкасти работи, матер штетна им ебам.