Што готвите во моментов?

  • Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахаха, не сум го знаел. Одлично е ова со Винченцо ќе го пратам : ))) (y)
Еве нешто од мене.
Вакви гледам, а здравје во иднина планирам и да снимам некои слични. Т.с веќе имам неколку спремни, скоро па аматерски и не на ова ниво, ама се учам.
Не им дојдено време за објавување...
 
The Chef show e najdobar koj ima Netflix neka go pogledne ima nekolku sezoni. A za kolachi za mene najdobra e Martha Stewart.
Mate youtube ти е broken mirror. Никад не ги кажуваат сите нијанси.
Еве сеа го гледам Vincenzo's plate,и ми се допаѓа неговиот контент.

Laura Ravioli е исто така многу добра
а имам работено со Michelle Roux JR.

Ако имаш време погледни Gordon behind bars,доста интересно.
А се останато Master Chef,Hells Kitchen и слично се е тоа огромен булшит..
Автоматски споено мислење:

Хахахаха, не сум го знаел. Одлично е ова со Винченцо ќе го пратам : ))) (y)
Еве нешто од мене.
Вакви гледам, а здравје во иднина планирам и да снимам некои слични. Т.с веќе имам неколку спремни, скоро па аматерски и не на ова ниво, ама се учам.
Не им дојдено време за објавување...
Да да ja знам оваа,многу интересен контент снима,али тоа е многу јако продукциски покриено..не е amateur.
Иначе ја сакам ривју на Маја и Дејв да им правам у стилот на Виченцо,хахахахахаха
 
Последно уредено:
Кога ќе дојдеш Surströmming да јадеме? :D Сеуште не сум се осмелила!


hahahaha.... ama bez beganje jademe do kraj lol
Автоматски споено мислење:

Харинга по македонски))) ова Кано од Русиja ти е 100% ))))


da, da... od rusija haringata, varenkite so visna i hachipuri uste gi sanjam
 
Кога ќе дојдеш Surströmming да јадеме? :D Сеуште не сум се осмелила!
Коа ,влегов у еден хипермаркет у гетеборг,таква смрдеа ме удри по фаца,мислев канализација им пукнала,а тоа нов производител да ти правел презентација ))))) на послужавник,смореброди со сјуштремин и се шетаат по маркет )))))
Али домашната што ја солат у тегли е три пати бетер од оваа...
 
Коа ,влегов у еден хипермаркет у гетеборг,таква смрдеа ме удри по фаца,мислев канализација им пукнала,а тоа нов производител да ти правел презентација ))))) на послужавник,смореброди со сјуштремин и се шетаат по маркет )))))
Али домашната што ја солат у тегли е три пати бетер од оваа...


jas imam probano u amsterdam mada holandskava verzija ne e tolku losa... ovaa svedskava so agda u park ili nekade daleku od luge ke treba da ja jademe lol
 
јас како најверен мајонезомразец имам пробано фантастични мајонези!
сите оние купечки во тегла на км ги осеќам и сериозно ми сметаат. Ама мајонез од пиперка, од октопод, од тартуфо...андре еве вика мајонезот како една од петте матични салси се прави освен од кајце, од течноста (супата) од месо, риба, морски плодови измиксирани на ладно со масло. Или на растителна основа миксајќи масло од семе со соја, ладни, и после можеш да додадеш некој зачин што ти душа сака :)
Автоматски споено мислење:

За повеќе рецепти следете ме на CheFontanAndrea :D
 
,,,abe praite si domashen majonez , senfche , limunche , zejtinche , zholchki , milina edna ,,,pffff vakov takov abe domashno si e domashno :icon_mrgr:
Да али строго со пастеризирани жолтки.
Со обични,не.Ризикот од салмонелоз е огромен!
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom