Matthias
A Statute Snob
The Chef show e najdobar koj ima Netflix neka go pogledne ima nekolku sezoni. A za kolachi za mene najdobra e Martha Stewart.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mate youtube ти е broken mirror. Никад не ги кажуваат сите нијанси.The Chef show e najdobar koj ima Netflix neka go pogledne ima nekolku sezoni. A za kolachi za mene najdobra e Martha Stewart.
Да да ja знам оваа,многу интересен контент снима,али тоа е многу јако продукциски покриено..не е amateur.Хахахаха, не сум го знаел. Одлично е ова со Винченцо ќе го пратам : )))
Еве нешто од мене.
Вакви гледам, а здравје во иднина планирам и да снимам некои слични. Т.с веќе имам неколку спремни, скоро па аматерски и не на ова ниво, ама се учам.![]()
摘点红辣椒和番茄,做一道红红火火云南家常菜:红三剁【滇西小哥】
大家好!我是滇西小哥,一个地道的云南妹子,如果你喜欢我的视频,请持续关注我的频道,我会在不同的平台分享我的生活,以及云南特色美食,祝你们天天开心,每天都有美食相伴~ YouTube【滇西小哥 Dianxi Xiaoge】▶️https://bit.ly/2MH1T5NFacebook【滇西小哥 Dianxi X...youtu.be
Не им дојдено време за објавување...
Прегледај го приврзокот 275631
Solena haringa (herring) valjda taka se vika na mkd so asparagus, crven kromid, maganos/coriander, pavlaka na rzhan topol leb... uz vodka.
Харинга по македонски))) ова Кано од Русиja ти е 100% ))))Прегледај го приврзокот 275631
Solena haringa (herring) valjda taka se vika na mkd so asparagus, crven kromid, maganos/coriander, pavlaka na rzhan topol leb... uz vodka.
Кога ќе дојдеш Surströmming да јадеме?Сеуште не сум се осмелила!
Харинга по македонски))) ова Кано од Русиja ти е 100% ))))
Коа ,влегов у еден хипермаркет у гетеборг,таква смрдеа ме удри по фаца,мислев канализација им пукнала,а тоа нов производител да ти правел презентација ))))) на послужавник,смореброди со сјуштремин и се шетаат по маркет )))))Кога ќе дојдеш Surströmming да јадеме?Сеуште не сум се осмелила!
Коа ,влегов у еден хипермаркет у гетеборг,таква смрдеа ме удри по фаца,мислев канализација им пукнала,а тоа нов производител да ти правел презентација ))))) на послужавник,смореброди со сјуштремин и се шетаат по маркет )))))
Али домашната што ја солат у тегли е три пати бетер од оваа...
Да али строго со пастеризирани жолтки.,,,abe praite si domashen majonez , senfche , limunche , zejtinche , zholchki , milina edna ,,,pffff vakov takov abe domashno si e domashno![]()
Од моите кокошкиДа али строго со пастеризирани жолтки.
Со обични,не.Ризикот од салмонелоз е огромен!