Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
@chef_cook jas sum pravel Vegan Mayo in the past so Indiski orevi, lemon, senf, vinegar, seker, voda,nutritional yeast ( na makedonski kvasec beshe?) , no ako imash dr opcija share it plz
Важи важи,се прави на око,само со две намирници.затоа ќе ви шернам видео.Скоро и да нема разлика од вистинскиот)))))

Ако не се лажам nutritional yeast е неактивен квасец, не обичен, со cheesy taste али немам користено али ова од читање. :3 Не знам ни како иди на мкд. :с
neznam i jas na mak mislam e kvasec samo shto ovaj e neaktiven i ne e kako standardniot. Ima tolku vrsti na yeast shto nekogash is way too confusing which one is which lol

Денес ми е роденден .:)
Еленско месо со кафеав сос и зелен бипер,фарширован домат , суфле со аспарагус, ванила и морско оревче,муса од спанаќ,тартуфи со ореви и компири во ирски путер .
bXaStE7.jpg

Последно уредено:
чепкав по инстаграм,и разгледував најразлични блогови за храна и така налетав на македонските блогери.па не сум знаел дека толку ги има кај нас,и сите копираат еден од друг.

чепкав по инстаграм,и разгледував најразлични блогови за храна и така налетав на македонските блогери.па не сум знаел дека толку ги има кај нас,и сите копираат еден од друг.
Можеш ли да именуваш кои профили ги разгледуваше...

Шефе да не ти предложил тебе инстаграм некои индиски профили па тие да си ги гледал : ))))
Неее,наши се,100%.Али инстаграм ништо,јутуб е хаос,пичке,лудило.Се мислам да почнам ревју да им снимам ))))))

Ич да не се мислиш, почни. Можеби ќе им помогниш да се подобрат.
Не знам кои се снимаат за јутуб освен оној Dave's Kitchen и Готвиме со Фичо...
Вака без конкретни имиња кои може да се проверат, муабетите ти се млатење празна слама.

млатење празна слама
Шо се вознемири толку ко за врат да те фатив?Имиња па имиња...
Погледни ги: готвиме со Маја,Готвиме со Бранко,Gotvime so Marta,готвиме со Викса хахахахах.
Циркузкото шоу,Брза Кујна....

Готвиме со Фиќо
20201122_102410.jpg
Хахахахахаха

Сум ги сретнал и јас овие шо ги наброја, не би губел време да ги гледам повеќе од 10 секунди, после толку ми е јасно, а со тоа ни па се вредни за спомнување. Уште кога ќе видиш дека сите почнуваат со "Готвиме".
Лично за мене единствено од сите кои ги имам видено некој шмек има Sofka.

Сум ги сретнал и јас овие шо ги наброја, не би губел време да ги гледам повеќе од 10 секунди, после толку ми е јасно, а со тоа ни па се вредни за спомнување. Уште кога ќе видиш дека сите почнуваат со "Готвиме".
Лично за мене единствено од сите кои ги имам видено некој шмек има Sofka.
Исто ти е и на инста..стави таг #macedonia #готвиме #кујна и ќе ти излезат.
Секој труд треба да се вреднува,ОК,али не треба некој работи да се доведуваат до апсурд.
copy-paste

па уште празна слама сум млател...

мене Виченцо ми е фаворит у моментов

Иначе,Therealchefkeef.
Не верувам да ти го сугерирало, тоа е мојот профил, погледни и разгледај и слободно чекам ревју и било каква критика.
Секаква помош е добредојдена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom