- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 2.165
- Поени од реакции
- 58
a be duso ne znam zasto ama nekako ne si mi uverliva so prikaznive za tvoite drugarki,...ama neka bide i taka...:smir:A ти демек си излегол многу си нашетан, јас реков тука има убави девојки во споредба со америка еве да речеме зошто мои колешки што беа таму преку летото 5 месеци да работат, фатија дечковци какви што тука нема а ако има би се сметале за манекени или лепотани, а истите тие женски тука не можеа да фатат дечко никој не ги погледнуваше и сметаше за живи, па ете ти споредба ова го зборувам зошто има многу такви примери не е само тој со моите колешки.
eve ke ti go citiram svetskiot shampion vo body fitness koj po vrakjanjeto od turneata vo SAD zjavi za VEST i go imase na naslovna strana citiram;"MAKEDONKITE NE GI BIVA",-izjava na Anto Antovski.
da ne zabeguvam mnogu off,ama takvo nesto imam slusnato od mnoogu jaki luge tuka vo RM,a i za edni makedonci koi ziveat vo SAD i gi vozea najjakite koli voi RM,ednostavno site tie se razocarani od makedonkite,lugevo navistina go imaat prosetano celiot svet,i izjavuvaat deka podignati zenski od makedonkite nema nikade.
a inaku za temava...da za mene navistina e predizvik da se najde devojka koja navistina ke gi poseduva tie kvaliteti za koi ona samata veruva i gi ubeduva site drugi deka gi poseduva...