Што е со друштвото од основно?

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
сеуште сме си другарчиња само шо сега кругот ни се прошири малку повеке.. :)

MeToNo1[MkD];1171353 напиша:
Д` Сејм :)
Ајверсон од 1-8 одд, уште ми е другар иако е 2 год а јас 3 и сме у различни школи и смени :smir: :vozbud:

Ве сакам :back: и другите 20 деца од друштвото xD

Со сите имам здраво , ама ептен ретко се гледаме и така поради тоа е останато само на тоа здраво и реткоо некој краток моабет ..ретко.

Само со некој 2-3ца учам , па со нив си го имам моабетот.. И така..

Немам со сите здраво некои си ја вртат глата...

Со две-три другарки од основно се дружам и ден-денес,а со другите правам по едно здраво кога ќе ги сретнам на улица.

Со другарите од основно барем со поголем дел од нив имам здраво, со некои имам и како си што праиш? Со мал дел од нив сеуште се дружам но не активно како некогаш може едно кафе на 3-4 месеци. Е баш пред некој ден се една многу добра другарка од основно си прикажувавме за тие денови се згазивме од смеење.

pa jas seušte kontaktiram so tie što najmnogu se družev, a so tie so ne se družev sega imam samo zdravo

Со неколку луѓе се гледам чат-пат на некое пиво/кафе, со некои случајно низ град, со повеќето воопшто не се гледам. Мал е градот, ама и секој со свои обврски, пријатели, девојки, дечковци, бла-бла.. За се треба иницијатива, ама ја нема.
bk.gif

па се дружам со 2-3 што ми се тука од маало а инаку со другите многу ретко се гледам

Со неколкумина од основно се дружам ама повекето дури и не ги срекавам.

Од тие од основно,се дружам само со двајца.
Женските беа идиоти,ние бевме хулигани,така да,најубаво е да си останеме на голема раздалеченост едни од други.

Се уште се дружам со повеќето,а некои од моите другарки од основно се мажени и имаат деца.
А јас се уште учам:pos2:.

до 1 година бевме заедно после се разделивме нови другари... но се имам уште со сите се гледам, контактирам... некој од нив сме заедно во исто школо сега

Уште сум основно. :pos: :pos:

Шала на страна, не се другари овие од основно, ептен детски се понашаат и само ти се прават другари. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom