Што е со друштвото од основно?

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Со моите најдобри другарки сум уште од основно. Сега во средно не учиме во исти класови, но постојано сме заедно , на мали и големи одмори , после школо :) ... Инаку, комуницирам со поголем дел од школските од основно, но има и такви кои ги немам видено подолго време.

Учам во ист клас со моите 5 најдобри другари. :salut:Нема боље од тоа!

Del od najdobrite drugari sega mi se bas drugari od osnovno (uf, kolku odamna bese toa), del od drugarite mi se kolegi od fakultet so koi "vojuvavme" po studentskite domovi, a eden mal del mi se vojnicki drugari ....

Само со еден другар од основно интензивно се дружам а уште неколку гледам повремено

Со другарите од одновно се дружам само со тие што ми се комшии , со останатите сме само на Здраво...

У клас сум со еден другар од основно, а со останатите комуницирам почесто.

so moite drugari od osnovno sme seuste zaedno. i se druzime i se:D

колку толку пробувам да ги задржам односите со другарчињата ама и тоа не е тоа

Основно... Тие фаци ги немам видено којзнае колку време. Со тие што се гледам често, кога и да се видиме се договараме за да одиме на кафе, ама никако да отидеме. Ама голем број од екипата немам видено којзнае колку време. Во средно немав никој од основците и се оддалечив од нив...

Со двете другарки со кои се дружев во основно сеуште сме заедно-неразделни, само што сите учиме во различни школи, ама пак си се гледаме секој ден...а со другите поретко комуницирам, еве сега на мсн и ако случајно се видиме...

доста се запишаа од тие во основно кај мене во средно ама сепак не се дужам ептен со нив, дека најдов подобро друштво

Не е тоа тоа како што беше у основно!Со 3-4ца останав у мн добри односи онака коа ке се видиме знаме добар муабет да удриме,или да отидеме на кафенце!Имав и две другарки кои си ги поштував мн али сеа некако мн слабо ама пак мн се цениме коа ке се видиме!
Значи се на се ТАПА!!!

Најблиските шо бевме си останавме :pipi: плус минус по некој сега у средно, со останатите комуницираме, ама нормално многу послабо...

Некој паметен кажал-"Љубомората е ужасна работа".
Заради тоа од основно се дружам со 5ца максимум. Другите не постојат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom