Што е потребно за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
И жените и мажите се исто кога се работи за потребата за секс . Разликата ја прават само предрасудите кои се во главите и познатиот ни менталитет .Машките кога имаат потреба и кога ке се качат се јаки шизици , а жените во иста ситуација курви .Е тоа разликата , за жал:toe:

опа некој отворил тема за sex,како прво кој е загрозен во тој правец нека си пиши крст на чело.ме чуди зошто повеќето девојките на форум отвараат теми за секс или општо за љубов.што е финтата ги искажувате своите потреби:smir:
јас воопшто не размислувам,на пример вечерва ми се свиѓа некоја одам се запознавам гледам трепери и толку ако биде ќе биде ако не никому ништо.задоволство пс.
но комент

За секс треба дивјачка страст, или забранети ќошиња, а за водење љубов, малку повеќе од тоа, барем мене ми се различни тие два поима.

Две жени и еден маж ( јас ) :vozbud:

Инаку секако емоиците , страста , блискоста и карактерот на личностите .

Постот на Тањушка :tapp: :pov:
Назад на темата...секс како појава имаат сите единки способни за размножување (малку биологија 5 одд :pos: ) така да и машки и женски единки имаат период на загореност...а само за секс онака се потребни две единки по можност од различен пол,место за секс и кондом :helou:

Фригидни не, но асексуална можеби? И одлучи се, пуританка си сега или не? А дека говориш од името на просечните зрели жени...немој да тврдиш такво нешто. Можеш да говориш само во свое име. :smir:

Па види вака. Со оглед на тоа што не сум пуританка :pipi:, во моето пошироко друштво составено токму од такви самосвесни, згодни и реализирани жени/девојки, темата „Секс - секс - секс - оргазам“ е прилично често на маса како дневен ред. И затоа велам дека можам да си дозволам да изгенерализирам и да го искажам ставот на просекот. И верувај, во никој случај не сме асексуални :vozbud:. Ова колку да расчистиме.

П.С. А реакцијата на ултимативниот клабер во вид на бљувотина, овојпат ќе ја прескокнам исто како да не сум ја видела.

Тањушка, немој да мислиш дека мажите и жените различно се чувствуваат околу сексот, уствари ако стварно е така, тогаш нешто не е во ред тука...

За нас потребата за секс е поврзана со самата љубов и следува како реакција на истата.

А кои сте вие?

Неможеш Тањушко да генерализираш, едноставно, нит се сите жени исти, нит се сите мажи исти. Иако повеќето се, секоја чест на исклучоците :)

- Што ви е потребно за еден општ секс?
девојка, интимно место, кондоми...
- Дали и зошто имате потреба од општ секс?
како човечко суштество, нормално е да имаш...
како човечко суштество, нормално е поради нагоните
- Колку често знаете да си кажете "Е денес нешто морам да легнам!"?
секојдневно
- Доколку си го кажете тоа, како избирате кој ќе е сексуалниот партнер тогаш? Излегувате и барате да е тоа некој непознат или собирате друштво, па со кој ви се посреќи со тој?
...
- За што размислувате додека имате секс со некој кој "сте го собрале од улица"? Гледате што повеќе да се испразните за да ве држи некое време или едноставно без посебни чувства уживате во непознатото тело?
не размислувам додека имам секс
- Како се чувствувате наредниот ден? Како да ви се симнала планина од грб или како тек тогаш да ви се качила?:podsmev:
се чувствувам како да ми треба повторно секс
- Дали денес може да се разграничи кој повеќе практикува општ секс помеѓу мажите и жените?
не
- Бидејќи тоа е се` почеста појава, на што се должи и колку е добра, а колку лоша?
на сексуалните нагони...

Претпоставката дека само машките ќе пишуваат ти е точна, затоа што само тие имаат што да кажат за ситуации од тој тип. Од проста причина што просечно женско нема потреба од секс на таков начин. Го немаме чувството на „загореност“ кое машките го добиваат ако подолго време се неактивни. За нас потребата за секс е поврзана со самата љубов и следува како реакција на истата. Се вљубуваме или пак се опседнуваме со некого од што ни е згоден, и легнуваме. Кај машките е инаку. Кај нив критериумот за тоа со кого ќе имаат секс, се намалува со секое испиено пиво плус. :toe:

Па те молам со болдираново...па лично ќе ти донесам десет такви примери "убава мамо".. поврзаноста на секс со љубов не беше тема на муабет така да :toe: а бљувотината најмногу беше за последната реченица,како и да е во ред е не се согласуваме,но тоа е :smir:

И жените и мажите се исто кога се работи за потребата за секс . Разликата ја прават само предрасудите кои се во главите и познатиот ни менталитет .Машките кога имаат потреба и кога ке се качат се јаки шизици , а жените во иста ситуација курви .Е тоа разликата , за жал:toe:
Не би рекла. Јас на пример неможам да имам секс со некој општ партнер. Неможам да бидам во кревет со некој што не го познавам или знам само како се вика. Не дека ми е важно се` за него, но едноставно ми треба време да го запознаам и да стекнам некакви чувства кон него. Никогаш не сум го сфаќала сексот како некоја општа појава за некое физичко празнење.

опа некој отворил тема за sex,како прво кој е загрозен во тој правец нека си пиши крст на чело.ме чуди зошто повеќето девојките на форум отвараат теми за секс или општо за љубов.што е финтата ги искажувате своите потреби:smir:
јас воопшто не размислувам,на пример вечерва ми се свиѓа некоја одам се запознавам гледам трепери и толку ако биде ќе биде ако не никому ништо.задоволство пс.
но комент
Ќе повратам од постов.
Прво не сфатив која е трагедијата што сум отворила тема за секс.
Како второ, како може да те чуди тоа што девојките отвараат теми за љубов и секс? Треба само мажите? Или никој не треба за да не испадне дека ги искажуваме своите потреби или фрустрации? Аман што ти е муабетов ...:nesvest:
А како трето, одлично е тоа што не размислуваш, но нема да општам зошто и како, за да не ми се запрепастиш уште еднаш.:podsmev:

Ццц. Размислувате додека имате секс? Жени.
А вие пасите трева додека имате секс? Мажи.
Доколку не сфати што прашав, подобро ќе беше и да не искоментираш вака смешно ...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom